Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου 2013

O Aπόλλων Ερέτριας απέκτησε γυναικεία ομάδα!

Αυξάνονται οι γυναικείες ομάδες ποδοσφαίρου εντός Εύβοιας. Μετά τις Αβαντίδες Χαλκίδας και τις Αρτέμιδες της Β. Εύβοιας, θηλυκούς μπαλαδόρους αποκτά και ο Απόλλων Ερέτριας, η διοίκηση του οποίου παρουσίασε σε εκδήλωση τα …μοντέλα της νέας του ομάδας.
Προπονητής είναι ο Δημήτρης Βαλκάνος και το έμψυχο υλικό αποτελείται από κορίτσια 8-35 ετών.
Το «παρών» έδωσαν μέλη της διοίκησης της ΕΠΣΕ με επικεφαλής τον πρόεδρο της Γιάννη Παπακωνσταντίνου, οι αντιδήμαρχοι Δημήτρης Σκαρλάς, Χρήστος Διονυσόπουλος, ο πρόεδρος του Δαφνηφόρου Απόλλωνα Αντώνης Τσιριμώκος.
Φυσικά εκεί ήταν ο πρόεδρος του ΑΠόλλωνα Μάριος Παντελής , ο γ. γραμματέας Χρήστος Κουνάβης, ο γεν. αρχηγός Δημ. Αλεξανδρής, καθώς και η αντιπρόεδρος Αργυρώ Σιαράπη που φωτογραφήθηκε (κάτω) με  παίχτες της ανδρικής ομάδας  (Σταματάκος, Μπασινάς, Τόρα) και την …πιο παλιά της γυναικείας ομάδας Μαρία Σταματάκου (έπαιζε και στη γυναικεία ομάδα της πόλης που είχε δημιουργηθεί το 1991)
Στην ίδια εκδήλωση ο Απόλλωνας τίμησε τρεις διαιτητές, τον Γιώργο Σέγκο (πήρε το αναμνηστικό από τον παλαίμαχο παίκτη της Ερέτριας Τάκη Ψαριανό), τον Γιάννη Κάμπαξη (την τιμητική πλακέτα παρέλαβε ο πρόδρος της ΕΔ/ΕΠΣΕ Γιώργος Ψαθάς, γιατί απουσιαζε) και τον Βασίλη Καμπούρη








0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ακολουθήστε μας

Αναζητηση

Συνολικες προβολες σελιδας

Ο Καιρoς στην Ερετρια

Από το Blogger.