Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2014

Δροσιά-Ερέτρια 0-4 Ρεσιτάλ ευστοχίας (photos)

 
Η ομάδα της Δροσιάς μπήκε δυνατά στο παιχνίδι άλλα η  Ερέτριa ήταν αυτή που κατάφερε να  προηγηθεί στην πρώτη επίσκεψη στα καρέ της Δροσιάς με τα από λάθος της άμυνας ο Σταματάκος έκανε το 0-1 .

Η Δροσιά προσπάθησε να αντιδράσει χάνοντας αρκετές ευκαιρίες με τους Παναγιωτάκο στο 25′,Τσουτη 29′, Ελευθερίου 33′, και  Βαρσαμα στο 35′ .
“Ότι δεν πέτυχαν οι γηπεδούχοι το πέτυχε ο Τόρα στο 36′ κάνοντας το 0-2 για την ομάδα της Ερέτριας στέλνοντας την με προβάδισμα δύο γκολ στα αποδυτήρια.
Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι αλλά ο Μπαιμπακης δύο φορές στο 55′ και στο 63′ απέτυχε να σκοράρει και να βάλει την Δροσιά πάλι στο παιχνίδι.
Ο άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου επιβεβαιώθηκε και ο Ρούσσος για την Ερέτρια έκανε το  το 0-3 κλειδώνοντας την νίκη για τους φιλοξενούμενους.

Το σκορ για τους φιλοξενούμενους έκλεισε ο καλύτερος τους παίχτης Γκέρσι Τόρα στο 90′ γράφοντας το τελικό 0-4 δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στην νίκη των φιλοξενούμενων.
ΑΠΚΟ Δροσιάς:Σολογιαννης,Σπυροπουλος, Γιανναλος (Σουλιωτακης 43′), Δεληγιαννης, Τσουτης, Ματζουνης, Μπαιμπακης, Αντωνόπουλος(Φρυγανας 60′), Παναγιωτακος, Βαρσαμας (Γκιτσης 77′), Ελευθεριου
 
Απόλλων Ερέτριας:Σακκης, Παριανος,(Μωρος77) Λιατυφης, Βελαετης, Μπασινας Χρ., Ευγενιου, Μπασινας Γιωρ., Μαρινακης, Τορα, Σταματακος, Ρούσσος

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ακολουθήστε μας

Αναζητηση

Συνολικες προβολες σελιδας

Ο Καιρoς στην Ερετρια

Από το Blogger.