Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014

Αμάρυνθος: ληστεία σε βάρος ηλικιωμένης

Σε εξέλιξη αστυνομικές έρευνες για τον εντοπισμό τριών (3) δραστών, για ληστεία σε βάρος ηλικιωμένης στην οικία της, στην περιοχή της Καλλιθέας Αμαρύνθου Ευβοίας.
Αμάρυνθος: ληστεία σε βάρος ηλικιωμένης

Συγκεκριμένα σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των Αστυνομικών Αρχών, για τον εντοπισμό τριών (3) αγνώστων δραστών, οι οποίοι προχθές (24-01-2014) αργά το απόγευμα διέπραξαν ληστεία σε βάρος 76χρονης στην οικία της, στην περιοχή της Καλλιθέας Αμαρύνθου Ευβοίας.
Ειδικότερα οι τρεις δράστες, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους με κουκούλες τύπου full face, εκμεταλλεύτηκαν πρόσκαιρη αποχώρηση της 76χρονης από την οικία της και εισήλθαν εντός αυτής από ανασφάλιστη πόρτα.
Οι δράστες κατά την άφιξη της ηλικιωμένης γυναίκας στην οικία της, άσκησαν σε βάρος της σωματική βία και την ανάγκασαν να τους παραδώσει το χρηματικό ποσό των (55) ευρώ. Στη συνέχεια δέσμευσαν τα χέρια και τα πόδια της και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.
Για το ανωτέρω περιστατικό ενημερώθηκε το Αστυνομικό Τμήμα Ερέτριας χθες το μεσημέρι από γειτονικό πρόσωπο της 76χρονης, η οποία διακομίσθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας για την παροχή πρώτων βοηθειών.
Διενεργούνται εκτεταμένες έρευνες στην ευρύτερη περιοχή για τον εντοπισμό των δραστών, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Ερέτριας

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ακολουθήστε μας

Αναζητηση

Συνολικες προβολες σελιδας

Ο Καιρoς στην Ερετρια

Από το Blogger.