Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2014

Πέρασαν στην πρώτη θέση θριαμβευτικά

 
Με θριαμβευτικές νίκες μπήκαν το 2014 ο Απόλλων Ερέτριας και ο Ολυμπιακός Χαλκίδας, και πέρασαν στην πρώτη θέση μετά την ολοκλήρωση του πρώτου μέρους των αγώνων με τους οποίους ξεκίνησε ο Β' γύρος στην Α1 Εύβοιας.ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΤΡΙΑΣ-ΑΟ Ν. ΑΡΤΑΚΗΣ 4-0

Εντυπωσιακό ποδαρικό έκανε η ομάδα της Ερέτριας που πήρε το τρίποντο στο πρώτο ντέρμπι κορυφής της χρονιάς. Οι γηπεδούχοι ήταν αποτελεσματικοί απέναντι στην Αρτάκη που έπαιξε κι αυτή καλά παρά το βαρύ σκορ αλλά παρουσίασε και πάλι δυστοκία στην επίθεσή της, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο όπου με τον Καραχάλιο δυο φορές και τον Μαστροκώστα (δοκάρι) απέτυχε να μπει δυναμικά στο παιχνίδι. Αντίθετα η Ερέτρια ήταν ψλυχραιμη και σοβαρή και κατάφερε μάλιστα μέσα στε μικρό διάστημα να πετύχει τρία γκολ με τους Παριανό (2), Μπασινά και να προηγηθεί στο ημίωρο με 3-0. Το θρίαμβο του ΑΠόλλωνα ολοκλήρωσε ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματοις Νίκος Σταματάκος με γκολ στο 80'.


ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ/ΠΡΩΤΕΥΣ-ΟΛΥΜΠΟΣ ΓΥΜΝΟΥ 5-0

Απέναντι στον ουραγό Ολυμπο που έπαιζε μάλιστα από το 30' με 10 πάικτες λόγω αποβολής του τερματοφύλακα Μωραϊτη, οι ερυθρόλευκοι δεν δυσκολεύτηκαν να πετύχον μια μεγάλη σε έκταση νίκη έχοντας για τοπ σκόρερ τον Βεζιρτζόγλου που κυνηγά τον Σταματάκο στη μάχη για την πρωτιά των σκόρερ. Ο επιθετικός του Ολυμπιακού πέτυχε το πρώτο γκολ λίγο μετά  (33') την αποβολή του Μωραϊτη και στο 2-0 ο ίδιος έδωσε την πάσα για να σκοράρει στη συνέχεια (41') ο Σκριβάνος. Ο Δάσκος με ένα σουτ έξω απ' την περιοχή τριπλασίασε τα γκολ της ομάδας του και στο τελευταίο 10λεπτο ο Βεζιρτζόγλου μ΄ε άλλα δυο γκολ ολοκλήρωσε τη νίκη των Χαλκιδέων στο Ενωσιακό γήπεδο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ακολουθήστε μας

Αναζητηση

Συνολικες προβολες σελιδας

Ο Καιρoς στην Ερετρια

Από το Blogger.