Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2014

Α1 ΕΠΣΕ: Μόνη οδηγεί την κούρσα η Ερέτρια

 Η τεράδα της κορυφής στην Α1 ...έσπασε μετά την ολοκλήρωση της 20ης αγωνιστικής, με την Ερέτρια να παίρνει τα ηνία κερδίζοντας στοο ντέρμπι το Ολυμπιακό, ενώ την ίδια ώρα η Ιστιαία παραχωρούσε ισοπαλία στη συντοπίτισσα Ακαδημία.
ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΤΡΙΑΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Χ. 2-1

Πολύ καλό ματς έγινε στην Ερέτρια με τις δυο ομάδες να δικαιολογούν τη θέση τους. Νικητής αναδείχθηκε ο τοπικός Απόλλωνας που είχε για σκόρερ  αυτή τη φορά  τον Τόρα. Ο επιθετικός της Ερέτριας πέτυχε τα δυο γκολ στο 37' (με κεφαλιά) και στο 47' παίρνοντας τη ..δόξα από τον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος Σταματάκο ο οποίος δεν μπόρεσε, τουλάχιστον σε δυο περιπτώσεις, να νικήσει τον τερματοφύλακα του Ολυμπιακού Ευαγγελινό. Ομως, και ο άλλος ....κυνηγός της πρωτιάς στον πίνακα των σκόρερ, ο Βεζιρτζόγλου δεν μπόρεσε να πέτυχει γκολ αν και βρέθηκε κι αυτός σε θέση βολής. Το μόνο που κατάφερε ο ερυθρόλευκος επιθετικός ήταν να δώσει μια ωραία ασίστ (στο 80') στο νεαρό Βάρκα κι αυτός μείωσε σε 2-1 που ήταν και το τελικό σκορ του αγώνα, παρά τις προσπάθειες των φιλοξενουμενων να ισοφαρίσουν.
ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΙΣΤΙΑΙΑΣ-ΕΝΩΣΗ ΙΣΤΙΑΙΑΣ 1-1

Σε πραγματικό ντέρμπι εξελίχθηκε η μονομαχία των δυο ομάδων της Ιστιαίας, όπου η ουραγός στη βαθμολογία Ακαδημία έκψε το δρόμο της συντοπίτισσας προς την κορυφή παίζοντας θαυμάσια σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Μάλιστα προηγήθηκε στο σκορ με τον Κουκούρα στο 57' μετά από ωραία διείσδυση και σουτ και ισοφαρίστηκε 5 λεπτά πριν τη λήξη του 90λεπτου με πέναλτι. Η ενωση που έπαιζε και με 10 παίκτες από το 70' (αποβολή Σπ. Τριανταφύλλου) κέρδισε το πέναλτι σε χέρι του Αφένδρα μετά από σέντρα σουτ του Τούσερτ. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Δ. Δαρζέντας που ευστόχησε κάτω από τις διαμαρτυρίες των αντιπάλων για τον καταλογισμό του πέναλτι.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ακολουθήστε μας

Αναζητηση

Συνολικες προβολες σελιδας

Ο Καιρoς στην Ερετρια

Από το Blogger.