Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014

Ερέτρια: Φρικτός θάνατος ηλικιωμένης από άγρια σκυλιά

Ένα τραγικό περιστατικό εκτυλίχτηκε χθες το απόγευμα στην Ερέτρια, στην τοποθεσία «Μύλοι», όπου μια 76χρονη κάτοικος βρέθηκε νεκρή σε οικόπεδο στο οποίο είχε πάει για να μαζέψει χόρτα.

Την 76χρονη αναζητούσαν συγγενείς της καθώς είχε φύγει από το σπίτι της μαζί με το καροτσάκι της απο τις 15.30, καθώς όμως γνώριζαν τα μέρη όπου συνήθιζε να πηγαίνει για χόρτα την εντόπισαν γύρω στις 20:00.
Την μακάβρια ανακάλυψη έκαναν τα ανίψια της άτυχης γυναίκας και έμειναν εμβρόντητοι αντικρίζοντας το πτώμα της, καθώς ήταν κατασπαραγμένο και διαμελισμένο απο άγρια σκυλιά, μάλιστα τα δύο από αυτά δεν δίστασαν να επιτεθούν με μανία και στους συγγενείς παρόλο που αυτοί κρατούσαν φτυάρια, τσουγκράνες και φακούς.
Αμέσως, οι συγγενείς ειδοποίησαν την αστυνομία και ασθενοφόρο, παράλληλα ειδοποιήθηκε και η σήμανση, όμως κανείς δεν μπορούσε για πολλές ώρες να εισέλθει στον χώρο που βρισκόταν το πτώμα της άτυχης γυναίκας καθώς υπήρχε ο κίνδυνος μιας νέας επίθεσης από τα αγριεμένα ζώα που κρύβονταν στην βλάστηση του οικοπέδου και συμπεριφέρονταν σαν μία επικίνδυνη αγέλη.
Στην συνέχεια, κλήθηκε ο πρόεδρος της Φιλοζωικής, κος Χαράλαμπος Βιορές, ο οποίος κατάφερε να ναρκώσει το πιο μεγαλόσωμο ζώο. Αμέσως μετά, οι διασώστες και η σήμανση μπήκαν στον χώρο και μετέφεραν το πτώμα της άτυχης γυναίκας για νεκροψία.
Η άτυχη 76χρονη φαίνεται πως έπασχε από χρόνια καρδιακά νοσήματα και εικάζεται ότι τα σκυλιά την κυνήγησαν και την τρόμαξαν προκαλώντας της πιθανώς ανακοπή και έπειτα της επιτέθηκαν κατασπαράζοντας την, προκαλώντας της τραύματα στο πρόσωπο και αποκολλώντας της το αριστερό χέρι. Περισσότερες λεπτομέρειες όμως αναμένονται μετά το πέρας της ιατροδικαστικής εξέτασης.
Οπως εξήγησε ο πρόεδρος της Φιλοζωικής, κος Βιορές στο evia-press.gr, τα συγκεκριμένα σκυλιά έδρασαν ως αγέλη η οποία προστατεύει την λεία της και για αυτό επιτέθηκαν στους συγγενείς της 76χρονης, ενώ πιθανότατα θα θανατωθούν όπως ορίζει η νομοθεσία. Στο άγριο και επικίνδυνο ημίαιμο τσοπανόσκυλο βρέθηκε περιλαίμιο χωρίς διακριτικά και χωρίς τσιπάκι, ενώ και η γενικότερη κατάσταση του σκυλιού φανερώνει οτι πιθανότατα δεν είναι αδέσποτο ή ότι έχει πρόσφατα εγκαταλειφθεί.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ακολουθήστε μας

Αναζητηση

Συνολικες προβολες σελιδας

Ο Καιρoς στην Ερετρια

Από το Blogger.