Σάββατο, 26 Ιουλίου 2014

Ξεχάστε πια την ΑΕΠΙ και τις άλλες εταιρίες είσπραξης μουσικών δικαιωμάτων !

 
Ξεχάστε πια την ΑΕΠΙ και τις άλλες εταιρίες είσπραξης μουσικών δικαιωμάτων !

 
Σας καλωσορίζουμε στη νέα υπηρεσία «ΜΟΥΣΙΚΗ ΧΩΡΙΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ» που έχει εξασαλίσει ο ΠΑΣΚΕΔΙ, σε συνεργασία με τον διαδικτυακό ραδιοφωνικό σταθμό «EL-Radio».Όπως ήδη έχετε ενημερωθεί από την ιστοσελίδα μας , μπορείτε πλέον να εξασφαλίσετε από τον ΔΗΜΟ της περιοχής σας την απαιτούμενη «άδεια μουσικών οργάνων» , χωρίς να επισυνάψετε στη σχετική αίτηση τις εξοφλητικές αποδείξεις των λεγόμενων Οργανισμών Συλλογικής Διαχείρισης ( όπως, ΑΕΠΙ / «Αυτοδιαχείριση» κ.α. ) .
 
Διαβάστε το κείμενο
Αγαπητή Συναδέλφισα και συνάδελφε,
Σας καλωσορίζουμε στη νέα υπηρεσία «ΜΟΥΣΙΚΗ ΧΩΡΙΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ»  που έχει εξασαλίσει ο ΠΑΣΚΕΔΙ, σε συνεργασία με τον διαδικτυακό ραδιοφωνικό σταθμό «EL-Radio».
Όπως ήδη έχετε ενημερωθεί από την ιστοσελίδα μας , μπορείτε πλέον να εξασφαλίσετε από τον ΔΗΜΟ της περιοχής σας την απαιτούμενη «άδεια μουσικών οργάνων» , χωρίς να επισυνάψετε στη σχετική αίτηση τις εξοφλητικές αποδείξεις των λεγόμενων Οργανισμών Συλλογικής Διαχείρισης ( όπως, ΑΕΠΙ / «Αυτοδιαχείριση»  κ.α. ) . Αντί γι” αυτές τις αποδείξεις , αρκεί μια υπεύθυνη δήλωσή σας με περιεχόμενο σαν κι΄αυτό που σας γράφουμε ( ή οτιδήποτε άλλο σας ζητήσουν από τον Δήμο να προσθέσετε στο κείμενο αυτό ) .
Επειδή δεν αποκλείεται να σας επισκεφθούν εκπρόσωποι των παραπάνω «Οργανισμών» ( για να διαπιστώσουν ότι στο κατάστημά σας μεταδίδετε μουσική , πράγματι, μόνο μέσω του EL-Radio ) παρακαλούμε ενημερώστε αμέσως το Νομικό τμήμα του ΠΑΣΚΕΔΙ στην περίπτωση που αυτοί απαιτήσουν και να πληρωθούν με το πρόσχημα ότι υπάρχει στον χώρο σας τηλεόραση ή ραδιόφωνο , ακόμα και χωρίς να εκπέμπουν μουσική !
Ο Σύνδεσμός μας θα σας καλύψει νομικά ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ - χωρίς , δηλ. , να πληρώσετε ΚΑΜΙΑ Δικηγορική αμοιβή – επειδή , ακριβώς , είμαστε βέβαιοι ότι θα δικαιωθείτε οριστικά από τέτοιες παράλογες απαιτήσεις ( ακόμη και αν σας έχουν υποχρεώσει από τον Δήμο να προσθέσετε στην υπεύθυνη δήλωσή σας και παράγραφο σχετικά με την ύπαρξη ή μη στο κατάστημά σας τηλεοπτικής / ραδιοφωνικής εγκατάστασης ) .
Η παρούσα αποτελεί και ένα είδος «εγγυητικής επιστολής» για την υποσχόμενη εδώ νομική κάλυψή σας , μαζί με το συναποστελλόμενο ακολούθως «ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΑΠΑΛΛΑΓΗΣ» .
                    “Ενα ΕΤΗΣΙΟ – αρκετά σεβαστό – έξοδο της επιχείρησής σας αποτελεί , πια , παρελθόν.
 “Ολα τα άλλα αφήστε τα σε μας !  
Με εκτίμηση ,
Από το Νομικό τμήμα του ΠΑΣΚΕΔΙ
Πηγή:http://www.paskedi.gr/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ακολουθήστε μας

Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου

Eretria Νεα απο τον Δημο Ερετριας

Αναζητηση

Συνολικες προβολες σελιδας

Ο Καιρoς στην Ερετρια

Από το Blogger.