Τετάρτη 30 Ιουλίου 2014

Ξεκίνησε η προετοιμασία στην Ερέτρια

Μετά την πρώτη παρουσίαση στον «Θέαλο», ακολούθησε και η πρώτη προπόνηση στο γήπεδο. Ο Απόλλων Ερέτριας ξεκινά την νέα σεζόν κρατώντας ως παρακαταθήκη την περσινή χρονιά.
Η πορεία προς τον πρωταθλητισμό αποτελεί «οδηγό» για την νέα διοίκηση του Απόλλωνα και τον νέο προπονητή Παναγιώτη Τοκπασίδη. Φέτος δεν υπάρχει Σταματάκος (μετακόμισε για την Καλλιθέα) αλλά οι προσθήκες είναι δυνατές και θα συμπληρώσουν το μεγαλύτερο μέρος του κορμού που έμεινε. Ο Τοκπασίδης εμφανίστηκε ιδιαίτερα αισιόδοξος, έχοντας στο νου του την περσινή προσπάθεια του στον ΑΟ Χαλκίς και το υλικό που βλέπει ότι θα δουλέψει φέτος στην Ερέτρια.
Στον προγραμματισμό της προετοιμασίας έχουν προβλεφτεί να κλείσουν αρκετά φιλικά ματς. Μέχρι στιγμής τα φιλικά ξεκινούν στις 6 Αυγούστου εντός με τον ΠΑΟ Κανήθου και ακολουθούν οι επισκέψεις σε Δροσιά (9/8), Αμάρυνθο (16/8) και Καστέλα (20/8). Στις 23/8 έχει μείνει ένα κενό καθώς υπάρχει επικοινωνία να κλειστεί φιλικό στην Ερέτρια με κάποια ομάδα του Παναθηναϊκού. Στις 28/8 θα συναντήσει εκτός έδρας τον Ελλήσποντο και στις 30/8 θα βρει αντίπαλο το περσινό πρωταθλητή ΑΟΝΑ. Η σειρά των φιλικών τελειώνει (με τα τωρινά δεδομένα) στις 3 Σεπτεμβρίου στη Γυμνού με τον Όλυμπο.
 
 
 

 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ακολουθήστε μας

Αναζητηση

Συνολικες προβολες σελιδας

Ο Καιρoς στην Ερετρια

Από το Blogger.