Παρασκευή 8 Αυγούστου 2014

Σοκ στην Ερέτρια: Τραυματίστηκε σοβαρά 13χρονο αγοράκι σε λούνα παρκ! Συνελήφθη ο 55χρονος ιδιοκτήτης!


Τραυματισμός 13χρονου αγοριού κατά την διάρκεια χρήσης παιχνιδιού (τραμπολίνο), σε επιχείρηση ψυχαγωγικών παιχνιδιών (Λούνα Παρκ) στην Ερέτρια - Συνελήφθη ο 55χρονος ιδιοκτήτης του Λούνα Παρκ
 
Μοιάζει σαν εφιαλτικό deja vu, αφού ένα 13χρονο παιδί τραυματίστηκε σε λούνα παρκ στην Εύβοια, λίγους μόνο μήνες μετά τον τραγικό χαμό ενός άλλου 13χρονου αγοριού στο "λούνα παρκ του θανάτου" στο Ελληνικό.
Το σοβαρό περιστατικό συνέβη περίπου στις 23:30 το βράδυ της Πέμπτης, σε λούνα παρκ στην Ερέτρια, όταν το 13χρονο παιδί έπαιζε σε ένα τραμπολίνο. Ξαφνικά σκίστηκε το δίχτυ του παιχνιδιού, με αποτέλεσμα το ανήλικο παιδί να πέσει στο έδαφος και να τραυματιστεί στο αριστερό πόδι.
Από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ερέτριας, συνελήφθη ο 55χρονος ιδιοκτήτης της επιχείρησης, κατηγορούμενος για σωματική βλάβη από αμέλεια.
Ο συλληφθείς, ο οποίος είναι κάτοχος σχετικής άδειας για την εγκατάσταση και λειτουργία της επιχείρησης από την αρμόδια Αρχή, οδηγήθηκε σήμερα, Παρασκευή, στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ακολουθήστε μας

Αναζητηση

Συνολικες προβολες σελιδας

Ο Καιρoς στην Ερετρια

Από το Blogger.