Σάββατο 16 Αυγούστου 2014

2ο Τουρνουά Ποδοσφαίρου στη Μνήμη του Ιωάννη Ε. Χαϊνά



Αξιότιμες κυρίες, αξιότιμοι κύριοι,

Στο πλαίσιο της διοργάνωσης του 2ου Τουρνουά Ποδοσφαίρου στη Μνήμη του Ιωάννη Ε. Χαϊνά, το οποίο θα διαξαχθεί τη Δευτέρα, 18.08.2014, στις 17:30, στο Γήπεδο Γυμνού, σας θέτουμε υπόψη σας τα παρακάτω.


Στο εν λόγω Τουρνουά σ’ ένα πρώτο επίπεδο, με ώρα έναρξης: 17:30, θα συμμετάσχουν οι ποδοσφαιρικές ομάδες Α.Ο. Όλυμπος Γυμνού και ο Φ.Σ. Ταμυναϊκός Αλιβερίου. Μετά το τέλος του αγώνα προετοιμασίας, που θα έχει διάρκεια 90 περίπου λεπτά, θα γίνει απονομή μεταλίων και αναμνηστικών διπλωμάτων στους ποδοσφαιριστές των δύο σωματείων.

Επιπρόσθετα, θα λάβει χώρα απονομή τιμητικών πλακετών σε παλαίμαχους ποδοσφαιριστές του Α.Ο. Όλυμπος Γυμνού. Συγκεκριμένα, πρόκειται να τιμηθούν για την προσφορά τους στον Α.Ο. Όλυμπο Γυμνού οι κ.κ. Αλεξίου Θαλασσινός, Παρασκευάς Βασίλειος και Τσούμαρης Γεώργιος.
 
Επιπρόσθετα, θα τιμηθούν για την προσφορά τους στον Α.Ο. Όλυμπο Γυμνού οι οικογένειες των κάτωθι ποδοσφαιριστών που απεβίωσαν: Οικογένεια Κωνσταντίνου Δεληγιάννη και Οικογένεια Δημητρίου Κουσερή.

Στη συνέχεια, ώρα έναρξης: 19:30, θα πραγματοποιηθούν αγώνες διάρκειας 20 λεπτών μεταξύ των ομάδων παλαιμάχων των ποδοσφαιρικών σωματείων: Α.Ο. Όλυμπος Γυμνού, Α.Ο. Αμαρυνθιακός και Α.Ο. Απόλλων Ερετρίας.

Μετά το τέλος, των αγώνων, περίπου, στις 20:45, θα πραγματοποιηθεί απονομή μεταλίων και αναμνηστικών διπλωμάτων στους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές.

Η είσοδος είναι ΔΩΡΕΑΝ.

Προσδοκώντας στη συμμετοχή σας.
Επισυνάπτονται τα εξής αρχεία:
1. Ανακοίνωση του Τουρνουά.
2. Επιστολή – πρόσκληση στους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές
3. Αναλυτικό πρόγραμμα τουρνουά.

Α. Ο. ΟΛΥΜΠΟΣ ΓΥΜΝΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΗΠΕΔΟ ΓΥΜΝΟΥ ΕΥΒΟΙΑΣ, Τ.Κ.: 34006
ΤΗΛ: 22290-91698 e-mail: olympos.gymnou@gmail.com
ΓΥΜΝΟ, 15/08/2014
ΠΡΟΣ: Σύλλογο Νέων Γυμνού Ευβοίας
ΘΕΜΑ: 2ο Τουρνουά Ποδοσφαίρου στη Μνήμη του Ιωάννη Ε. Χαϊνά

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6978002216
ΜΕ ΤΙΜΗ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Τσούμαρης Δημήτριος                       Σακκής Αθανάσιος

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ακολουθήστε μας

Αναζητηση

Συνολικες προβολες σελιδας

Ο Καιρoς στην Ερετρια

Από το Blogger.