Σάββατο, 2 Αυγούστου 2014

Οι συνεταίροι της Digea


Οι συνεταίροι της Digea είναι σήμερα οι παρακάτω τηλεοπτικοί σταθμοί:

- MEGA, ιδιοκτησίας των κκ. Μπόμπολα και Ψυχάρη
- ΑΝΤ1, ιδιοκτησίας του κ. Κυριακού
- STAR, ιδιοκτησίας του κ. Βαρδινογιάννη
- ΣΚΑΪ, ιδιοκτησίας του κ. Αλαφούζου
- ALPHA, ιδιοκτησίας του κ. Κοντομηνά
- ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV, ιδιοκτησίας του κ. Κυριακού

Χωρίς σύμβαση η ψηφιακή μετάβαση για τα περιφερειακά της Αττικής

 
Θα εκπέμψουν μεν ψηφιακά τα περιφερειακά κανάλια της Αττικής σε λίγες ώρες αλλά χωρίς να έχουν υπογράψει σύμβαση με τον πάροχο δικτύου της Digea. Το θέμα προέκυψε πριν λίγες μέρες, όταν τα περιφερειακά κανάλια στην Αττική (Nickelodeon, Blue Sky, High TV, Extra, Zoom TV, Kontra Channel, MAD) που ανήκουν στην εταιρεία Τηλεοπτικών Σταθμών Εμβέλειας Αττικής, διαπίστωσαν πως το ενοίκιο που καλούνταν να πληρώσουν στη Digea ήταν κατά 50% υψηλότερο από όσο προφορικά είχε ενημερώσει τους σταθμούς πριν 5 μήνες. Αρνήθηκαν να υπογράψουν τη σύμβαση που έλαβαν και στις 28 Ιουλίου κατέθεαν ένσταση στην ΕΕΤΤ, ζητώντας να αναβληθεί η ψηφιακή μετάβαση για τους περιφερειακούς σταθμούς ως τις 10 Σεπτεμβρίου (φωτογραφία εγγράφου).
Για το θέμα, σύμφωνα με πληροφορίες μας, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη με τους Μενέλαο Δασκαλάκη, γενικό γραμματέα του υπουργείου Μεταφορών και τον Νίκο Παπαουλάκη αντιπρόεδρο της ΕΕΤΤ. 

Μετά από αυτή τη συνάντηση η ΕΕΤΤ αποδέχθηκε την ένσταση κατά το ήμισυ. Επιβάλλει μεν την ψηφιακή εκπομπή στα περιφερειακά κανάλια από απόψε για την Αττική, αποδεχόμενη ωστόσο να μην υπογράψουν σύμβαση με τη Digea. Μέχρι να τη μελετήσουν, όπως γράφουν στην ένστασή τους οι σταθμοί. Το επίμαχο βέβαια ζήτημα είναι το ενοίκιο που καλούνται να πληρώσουν.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ακολουθήστε μας

Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου

Eretria Νεα απο τον Δημο Ερετριας

Αναζητηση

Συνολικες προβολες σελιδας

Ο Καιρoς στην Ερετρια

Από το Blogger.