Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου 2014

Άμεση ανάγκη τοποθέτησης Α.Τ.Μ. Τράπεζας Πειραιώς στη Δημοτική Κοινότητα Γυμνού

Η Δήμαρχος Ερέτριας με επιστολή της προς την Δ/νση της Τράπεζας Πειραιώς, κατάστημα Ερέτριας, ζήτησε την τοποθέτηση ενός Α.Τ.Μ. στην Δημοτική Κοινότητα Γυμνού του Δήμου Ερέτριας, ένα πάγιο αίτημα των κατοίκων για την καλλίτερη, ταχύτερη και με το μικρότερο δυνατό κόστος εξυπηρέτησής τους.



Τόνισε επίσης ότι:
  • Είναι μία Κοινότητα με πληθυσμό που ανέρχεται στους 2.033  κάτοικους σύμφωνα με τα στοιχεία της απογραφής πληθυσμού της 9ης Μαΐου 2011, ότι οι μόνιμοι κάτοικοί στην πλειοψηφία τους, είναι νέοι που έχουν πρόσβαση στην αγορά εργασίας, συνταξιούχοι καθώς  και κτηνοτρόφοι μιας και υπάρχει μεγάλη πρωτογενή παραγωγή.
  • Αποτελείται από τον οικισμό Μεταμόρφωση και τον Οικισμό Ολυμπιακό Πανόραμα (παραθεριστικό οικιστικό συν/σμό υπαλλήλων Ολυμπιακής Αεροπορίας), ο οποίος αναπτύσσεται  τα τελευταία δύο(2) χρόνια με γοργούς ρυθμούς ανοικοδόμησης. Στο Ολυμπιακό πανόραμα υπάρχουν μόνιμοι αλλά και  εποχικοί κάτοικοι.
  • Στο Γυμνό υπάρχουν όλες οι υποδομές, Νηπιαγωγείο, Δημοτικό Σχολείο, Γυμνάσιο,  Ξενοδοχείο 12 κλινών, σούπερ μάρκετ, ταβέρνες, καφετέριες, καφενεία, πρατήρια υγρών καυσίμων, 2 βιβλιοπωλεία, φούρνος και πρατήρια άρτο. Δραστηριοποιούνται στην ευρύτερη περιοχή ή στην Χαλκίδα, αλλά  μένουν μόνιμα, 3 γιατροί, 2 δικηγόροι, 4 μηχανικοί, επαγγελματίες του χώρου της οικοδομής κ.λ.π.
  • Είναι μια ζωντανή κοινότητα  με τους νέους να παραμένουν  στον τόπο τους, οι οποίοι εργάζονται  σε επιχειρήσεις της περιοχές(ΑΓΕΤ ΗΡΑΚΛΗΣ, ΔΕΗ/ΑΛΙΒΕΡΙ, ΤΕΜΠΟ, ΑΙΓΗΣ/ΒΑΣΙΛΙΚΟ,  κ.λ.π.) καθώς και αρκετοί διατηρούν  κτηνοτροφικές επιχειρήσεις, οι οποίοι λαμβάνουν αντίστοιχες επιδοτήσεις.
  • Για την εξυπηρέτησή τους  από κάποιο υποκατάστημα Τράπεζας, πρέπει  να μεταβούν στην Αμάρυνθο σε απόσταση 7 χιλιομέτρων ή στην Ερέτρια σε απόσταση 14 χιλιομέτρων ή και ακόμη στην Χαλκίδα  σε απόσταση 37 χιλιομέτρων.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ακολουθήστε μας

Αναζητηση

Συνολικες προβολες σελιδας

Ο Καιρoς στην Ερετρια

Από το Blogger.