Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου 2014

Επίσημη παρουσίαση Απόλλωνα Ερέτριας…όπως αρμόζει σε επίδοξο πρωταθλητή!


Στο ΄΄ENZO cafe bar΄΄, στην Ερέτρια, έγινε η παρουσίαση της νέας ομάδας του Απόλλωνα, που εκπροσωπεί την πόλη -για άλλη μια χρονιά- στο κορυφαίο πρωτάθλημα του Ευβοιώτικου ποδοσφαίρου.

Την περασμένη περίοδο ο σύλλογος έφτασε πολύ κοντά στην κατάκτηση της 1ης θέσης και στην διεκδίκηση μιας θέσης στην Γ΄ Εθνική, κάτι που φιλοδοξεί να κάνει φέτος πράξη. Με την έως τώρα πορεία στα φιλικά παιχνίδια, θεωρείται από πολλούς το μεγάλο φαβορί για τον τίτλο.
Ο νέος πρόεδρος της ομάδας Θέμης Κοντσιλίδης, πήρε τον λόγο κατά την διάρκεια της εκδήλωσης. Ευχαρίστησε τους ποδοσφαιριστές για την παρουσία τους και τις προσπάθειες τους, στις προπονήσεις αλλά και στα φιλικά για την προετοιμασία της ομάδας, καθώς και τον νέο προπονητή του συλλόγου Παναγιώτη Τοκπασίδη.

Ακόμη ευχαρίστησε και ΄΄όλους τους Ερετριανούς (φιλάθλους και επιχειρήσεις) που στηρίζουν την ομάδα (χρηματικά και υλικά), σε μια δύσκολη οικονομική περίοδο…και η πιο μικρή βοήθεια είναι πολύ σημαντική΄΄. Ενώ στην συνέχεια είπε χαρακτηριστικά πως ΄΄η αποψινή σας παρουσία δίνει ώθηση και κουράγιο στο νέο διοικητικό συμβούλιο του Απόλλωνα και θέλουμε να σας έχουμε όλο τον χρόνο κοντά μας στους αγώνες της ομάδας. Πάνω απ΄ όλα για τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, που θέλουν να έχουν τον κόσμο δίπλα τους΄΄.

Επίσης αναφέρθηκε στην συνέχιση της συνεργασίας με την ΄΄αθλητική ακαδημία Ερέτριας΄΄, λέγοντας πως ΄΄ευχαριστώ όλο το συμβούλιο της ακαδημίας της Ερέτριας για την άψογη συνεργασία που έχουμε (είμαστε σε καθημερινή επαφή), συνεχίζοντας από κοινού αυτήν την όμορφη προσπάθεια. Η ομάδα νέων θα συμμετέχει στο πρωτάθλημα με την βοήθεια της ακαδημίας (όπου προπονητής είναι ένα ΄΄δικό΄΄ μας παιδί, ο Δημήτρης Βαλκάνος) ενώ τα υπόλοιπα τμήματα των υποδομών, θα τα αναλάβει και φέτος η ακαδημία΄΄. Στο τέλος της ομιλίας του παρουσίασε ονομαστικά έναν-έναν τους αθλητές του φετινού έμψυχου δυναμικού.

Ευχαριστημένος και αισιόδοξος με την έως τώρα πορεία της προετοιμασίας είναι ο κ. Τοκπασίδης. Τόνισε πως συνεχίζεται η προσπάθεια, να μπουν καινούργια στοιχεία (΄΄έχουμε αρκετά περιθώρια για επιπλέον βελτίωση΄΄) στο αγωνιστικό κομμάτι του διαθέσιμου ρόστερ, σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο.

Το παρόν στην εκδήλωση έδωσε ο πρόεδρος της ΕΠΣΕ κ. Παπακωνσταντίνου, καθώς και ο Αλέξανδρος Βαλκάνος που θα συνεχίσει να φορά τα χρώματα του ΑΟΧ (δοκιμάστηκε πρόσφατα από την -νεοφώτιστη στην FOOTBALL LEAGUE- Λαμία). Επίσης παραβρέθηκαν αρκετά μέλη απ΄ το γυναικείο ποδοσφαιρικό τμήμα (Απολλωνίδες Ερέτριας), που -και εκείνες- προετοιμάζονται για την πρώτη τους συμμετοχή σε πρωτάθλημα.

Για -τουλάχιστον- ακόμη μια χρονιά, θα συνεχίσει να αγωνίζεται η ΄΄σημαία΄΄ του Απόλλωνα, ο Γιώργος Μπασινάς, αναιρώντας την απόφαση του να ΄΄κρεμάσει΄΄ τα παπούτσια. Όπως τόνισε χαρακτηριστικά, όσο αντέχει και υπάρχει η ΄΄φλόγα΄΄ μέσα του, θα συνεχίσει να παίζει ποδόσφαιρο. Πρόσφατα έκανε εγχείρηση στο γόνατο, άλλα σε δύο περίπου μήνες θα είναι ετοιμοπόλεμος (΄΄συνεχίζω να είμαι δίπλα στην ομάδα, σε αγώνες και προπονήσεις΄΄) για να προσφέρει με την εμπειρία και το ταλέντο του, ΄΄όταν και όποτε με χρειαστούν΄΄.

 
 
 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ακολουθήστε μας

Αναζητηση

Συνολικες προβολες σελιδας

Ο Καιρoς στην Ερετρια

Από το Blogger.