Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2014

Δενδροφύτευση απο τον Κυνηγετικό Σύλλογο Ερέτριας


Κυριακή πρωί αντί να απολαύσουν τον ύπνο έπιασαν τα φτυάρια και τις αξίνες και φύτεψαν δεντράκια στην μικρή πλατεία που βρίσκεται προς το τέλος της Αρχαίου Θεάτρου.
Ο λόγος για τα μέλη του Κυνηγετικού Συλλόγου της Ερέτριας ενώ στην προσπάθεια αυτή έσπευσαν να βοηθήσουν και μέλη των fetesclub 4×4 ,της “Μέδουσας” αλλά και απλοί πολίτες και μικρά παιδιά.

Δεν είναι η πρώτη φορά που  κάνουν δενδροφύτευση οι κυνηγοί σε συνεργασία και με άλλους φορείς, το έχου κάνει και στην πλατεία της Παναγίας της Παραβουνιώτισσας και σε σχολεία και στην παραλία της Ερετριας.  Εμείς είμαστε και θα είμαστε πάντα εκεί να καταγράφουμε τις δράσεις τους και να δίνουμε αξία στον ιδρώτα τους γιατι όποιος έχει προσπαθήσει να φυτέψει ένα δέντρο ξέρει οτι οι πρώτες σταγόνες που το ποτίζουν ειναι είναι απο το μέτωπο αυτού που το φυτεύει. Εδώ αξίζει να σημειώσουμε οτι αυτή την φορά το φύτεμα έγινε με πολύ μεγαλύτερη δυσκολία αφού αναγκάστηκαν να ανοίξουν με τα χέρια τους τους λάκκους αφού δεν ήρθε κάποιο μηχάνημα να τους διευκολύνει.

Αξίζουν λοιπόν πολλά συγχαρητήρια στο νεοσύστατο ΔΣ του Συλλόγου των κυνηγών μιας και πρόσφατα έκανε και αρχαιρεσίες αλλά και σε φορέα, πολίτη, σύλλογο που συμμετέχει σε αυτές τις δράσεις που είναι για το καλό του τόπου μας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ακολουθήστε μας

Αναζητηση

Συνολικες προβολες σελιδας

Ο Καιρoς στην Ερετρια

Από το Blogger.