Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2014

Συναντηση φορέων του τουρισμου της Ευβοιας στο ξενοδοχειο Lucy

image

image
“Των φρονιμων τα παιδια πριν πεινασουν μαγειρευουν”, ετσι και οι ξενοδοχοι,  οι δημοι αλλα και η περιφερεια συναντωνται αποψε με οριζοντα την επομενη τουριστικη σεζον εξεταζοντας περαιτερω τροπους αυξησης της τουριστικης κινησης και γνωστοποιησης στο εξωτερικο του τουριστικου προιοντος της Ευβοιας.
Οι ξενοδοχοι παρακολουθησαν παρουσιαση της Marketing Greece,  μιας εταιρειας του ΣΕΤΕ η οποια διαχειριζεται το discovergreece.com και προβαλει την Ελλαδα στο εξωτερικο διεθνως. Απο την ολη κουβεντα διαμορφωθηκε και ειδικη ατζεντα θεματων η οποια θα συζητηθει με τον αντιπεριφερειαρχη της Ευβοιας κο Φανη Σπανο ωστε να προωθηθει ο τουρισμος στην Ευβοια που ειναι και ο μονος αναπτυξιακος μοχλος που εχει απομεινει.
Στην συναντηση συμμετεχει δυναμικα και ο δημος Ερετριας με τον κο Σιμο Χριστοπουλο,  ο οποιος εκπροσωπησε την δημαρχο η οποια ειχε πολυ σημαντικη ανειλημμενη υποχρεωση, επεσημανε την διαθεση και βουληση της νεας δημοτικης αρχης και της δημαρχου Ερετριας προσωπικα κας Αλημπατε,  για συνεργασία με τους φορεις και επαγγελματιες του τουρισμου ωστε να αναδειχθει η ευρυτερη περιοχη της Ερετριας σε τουριστικο προορισμο τοσο του εγχωριου τουριστα οσο και του ξενου.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ακολουθήστε μας

Αναζητηση

Συνολικες προβολες σελιδας

Ο Καιρoς στην Ερετρια

Από το Blogger.