Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2014

Συναντηση στην περιφερεια για τα διοδια με την συμμετοχη και της Δημαρχου Ερετριας.


Με πρωτοβουλια της περιφερειας συγκεντρωθηκαν στην Χαλκιδα βουλευτες, δημαρχοι και φορεις της Ευβοιας για να συζητησουν το θεμα της επικειμενης επιβολης διοδίων στην εισοδο του νομου.
Το λογο ελαβαν αρχικα ο Μητροπολιτης της Ευβοιας και Σκυρου Κος Κος Χρυσοστομος ο οποιος τονισε και ο ιδιος τα χαλια των δρομων του Νομου που ταλαιπωρει και τον ιδιο κατα τις επισκεψεις του στις κατα τοπους ενοριες, ενω συμπληρωσε οτι ως καλως ποιμενας θα υποστηριξει τις δικαιες ενεργειες των πολιτων εναντια στην επιβολη των διοδιων.

Ακολουθησε ο δημαρχος Χαλκιδας κος Παγωνης ο οποιος εκτος των αλλων δυναμικων ενεργειων και κινητοποιησεων οπως ειναι το μπλοκαρισμα των δρομων με οχηματα του Δημου προσθεσε οτι εξεταζεται και η εναντιωση στην δημιουργια των διοδιων ακομη και με καθε ενδικο μεσο.

Αμεσως μετα τον λογο ελαβε ο εντελταμενος απο την περιφερεια, προεδρος της επιτροπης του αγωνα κατα των διοδιων κος Βαγγελης Κουκουζας, ο οποιος ανελυσε την γενικοτερη κατασταση στην Ευρωπη οπου σε παρα πολλες χωρες οι πολιτες εκτος οτι απολαμβανουν καλυτερο οδικο δικτυο πληρωνουν λιγοτερα για την διελευση των οδων ή και καθολου. ακομη ο κος Κουκουζας ανεφερε μια σειρα απο αυθαιρεσιες των εργολαβων και τις κεντρικης κυβερνησης κατα των πολιτων οπως οτι θα επρεπε να υπαρχουν εναλλακτικες διαδρομες εκτος διοδιων και αλλες οικονομικες διευκολυνσεις.
Στην συναντηση παρευρεθηκε και η Δημαρχος της Ερετριας η οποια ανταποκριθηκε στο καλεσμα για συμμετοχη στην προσπαθεια κατα των διοδιων καθως αυτο θα αποτελεσει σοβαρη τροχοπεδη στην αναπτυξη της ευρυτερης περιοχης της Ερετριας. Παροντες ακομη ο Δημαρχος Κυμης Αλιβεριου κος Αθ. Μπουραντας αλλα και οι βουλευτες Δημ. Αναγνωστακης και Κων. Μαρκοπουλος.

 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ακολουθήστε μας

Αναζητηση

Συνολικες προβολες σελιδας

Ο Καιρoς στην Ερετρια

Από το Blogger.