Παρασκευή 7 Νοεμβρίου 2014

Δημοσιογράφοι από την Λιθουανία φιλοξενήθηκαν στην Ερέτρια

 
Στα πλαίσια της προώθησης της περιοχής ως τουριστικού προορισμού.

Την Κυριακή 2 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε, στο Δημαρχείο Ερέτριας, συνάντηση της Δημάρχου  Αμφιτρίτης Αλημπατέ με ομάδα δημοσιογράφων από την Λιθουανία, που δραστηριοποιούνται στον χώρο  του τουρισμού και αρθρογραφούν σε μεγάλα και έγκριτα ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα προτείνοντας  και δημιουργώντας  τουριστικούς προορισμούς.
Η οκταμελής ομάδα βρέθηκε στην χώρα μας προσκεκλημένη από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, σε συνεργασία με την Ένωση Ξενοδόχων Εύβοιας  και τον ΕΟΤ με σκοπό να γνωρίσει από κοντά την περιοχή όλης της Περιφέρειας, προτείνοντάς την στην συνέχεια σαν τουριστικό προορισμό μέσω των ΜΜΕ στο κοινό τους.

Η συνάντηση είχε ως σκοπό να γίνει ο Δήμος Ερέτριας με τα συγκριτικά του πλεονεκτήματα (ξενοδοχειακές μονάδες, θάλασσα, ορεινός όγκος, Μουσείο, αρχαιολογικά μνημεία, εγγύτητα στην Ακρόπολη των Αθηνών και στο αεροδρόμιο κ.α.) τουριστικός προορισμός τις επόμενες τουριστικές περιόδους.

Την ξενάγηση και γνωριμία από κοντά με την περιοχή της Εύβοιας ανέλαβαν οι κύριοι Γ. Κάλφας,ξενοδόχος από την Ερέτρια, γραμματέας της Ένωσης Ξενοδόχων Εύβοιας και μέλος της Επιτροπής Τουρισμού του Δήμου Ερέτριας, Σ.  Αλάμπεης, πρόεδρος των ενοικιαζόμενων δωματίων Αμαρύνθου  επίσης μέλος της Επιτροπής Τουρισμού του Δήμου Ερέτριας και ο κ.  Σπανός, ξενοδόχος από την Κύμη.

Στη φωτογραφία αναμνηστικό στιγμιότυπο στα σκαλοπάτια της εισόδου του Δημαρχείου Ερέτριας, με την Δήμαρχο κ. Αλημπατέ και την δημοσιογραφική ομάδα από την Λιθουανία.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ακολουθήστε μας

Αναζητηση

Συνολικες προβολες σελιδας

Ο Καιρoς στην Ερετρια

Από το Blogger.