Σάββατο 22 Νοεμβρίου 2014

Η Δήμαρχος παρέλαβε την οριστική μελέτη για την αναστήλωση του Αρχαίου Θεάτρου Ερέτριας

ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΕΡΕΤΡΙΑΣ
Άνοιξε επιτέλους ο δρόμος!!……..
Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε ότι ο κ. Μπένος, ως Πρόεδρος του μη κερδοσκοπικού Σωματείου «ΔΙΑΖΩΜΑ» απέστειλε στη Δήμαρχο Ερέτριας την οριστική Μελέτη για την αναστήλωση και επαναλειτουργία του Αρχαίου Θεάτρου Ερέτριας.

Άνοιξε, λοιπόν, ο δρόμος! Ακολουθούν η έγκριση από το ΚΑΣ (Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο) και βέβαια η χρηματοδότηση του έργου.
Όλοι μαζί , Δημοτική Αρχή, Φορείς, Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, Αντιπεριφέρεια Εύβοιας και όλη η ΠΕΔ συσφίγγουμε τις δυνάμεις μας για την ολοκλήρωσή του.
Είναι το μεγαλύτερο αναπτυξιακό έργο, αποτελεί την ελπίδα ανάκαμψης και είναι το κοινό όραμα που μας ενώνει.
Η Δήμαρχος απέστειλε στο Πρόεδρο κ. Μπένο την παρακάτω συγχαρητήρια επιστολή.

Με ιδιαίτερη χαρά και συγκίνηση λάβαμε το CD με την οριστική Μελέτη αναστήλωσης – ανάδειξης του Αρχαίου Θεάτρου Ερέτριας.
Ως Δήμαρχος της ιστορικής αυτής πόλης νιώθω βαθιά την υποχρέωση να συγχαρώ άλλα και να ευχαριστήσω εσάς προσωπικά καθώς και τους άξιους συνεργάτες σας για την επιτυχή ολοκλήρωση του υψηλού στόχου της αναστήλωσης του πολύτιμου αυτού μνημείου.
Η εκπόνηση της Οριστικής Μελέτης καθώς και η έγκριση της από το ΚΑΣ που αναμένεται, αποτελούν τις προϋποθέσεις για την χρηματοδότηση του έργου αυτού, που αποτελεί βαριά πολιτιστική κληρονομιά και το βασικότερο αναπτυξιακό έργο για την κεντρική Εύβοια, αφού θα συμβάλλει στην ανάπτυξη του Τουρισμού με τα ευεργετικά του αποτελέσματα.
Για τους παραπάνω λόγους σας διαβεβαιώνουμε ότι ο Δήμος Ερέτριας και εγώ προσωπικά θα είμαστε δίπλα σας στο υπόλοιπο αγώνα για την ολοκλήρωση του ύψιστου αυτού σκοπού.
Με τιμή
Η Δήμαρχος
Αμφιτρίτη Αλημπατέ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ακολουθήστε μας

Αναζητηση

Συνολικες προβολες σελιδας

Ο Καιρoς στην Ερετρια

Από το Blogger.