Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2014

Περιόδευσε στην Εύβοια ο Πάνος Καμμένος

Διήμερη περιοδεία στην Εύβοια πραγματοποίησε ο πρόεδρος των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» κ. Πάνος Καμμένος συνοδευόμενος από τους πολιτευτές του κινήματος και από μέλη των δύο συντονιστικών επιτροπών του νομού.

Ολοκληρώθηκε η περιοδεία του Πάνου Καμμένου στην Εύβοια

Την Κυριακή 30 Νοεμβρίου επισκέφθηκε το Προκόπι και αφού παρακολούθησε τη Θεία Λειτουργία στον ιερό ναό του Αγίου Ιωάννη του Ρώσου στη συνέχεια είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με καταστηματάρχες και με πολίτες.


Η περιοδεία συνεχίστηκε με επίσκεψη στο Μαντούδι, στη Λίμνη, στα Λουτρά Αιδηψού, στην Αιδηψό, στα Γιάλτρα και στον Άγιο Ιστιαίας. Το πρωί της Δευτέρας 1 Δεκεμβρίου ο κ. Π. Καμμένος συνομίλησε με κατοίκους της Ιστιαίας στη λαϊκή αγορά και στο Κέντρο Υγείας, ενώ στη συνέχεια μετέβη στο Αλιβέρι όπου είχε συνάντηση με τους εργαζόμενους της ΔΕΗ στο ΑΗΣ Αλιβερίου. Τελευταίοι σταθμοί της επίσκεψης του στο νομό ήταν η Αμάρυνθος και η Ερέτρια.

Στη διάρκεια αυτής της περιοδείας, ο Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων πραγματοποίησε συναντήσεις με τον Δήμαρχο Μαντουδίου – Λίμνης – Αγίας Άννας κ. Χρήστο Καλυβιώτη, με την Δήμαρχο Ιστιαίας – Αιδηψού κ. Ελένη Ευσταθίου Σπανού, με την Δήμαρχο Ερέτριας κ. Αμφιτρίτη Αλιμπατέ και τον αντιδήμαρχο Ερέτριας για την ΔΕ Αμαρύνθου κ. Αργύριο Καραβά, όπου συζητήθηκαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κάθε Δήμος.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ακολουθήστε μας

Αναζητηση

Συνολικες προβολες σελιδας

Ο Καιρoς στην Ερετρια

Από το Blogger.