Τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2014

Το Άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στην Αμάρυνθο


Την Κυριακή 7 Δεκεμβρίου, η πόλη μας έβαλε τα καλά της και όλοι βρεθήκαμε στην κεντρική πλατεία του χωρίου, στην γιορτούλα αυτή που είχε στηθεί για το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου. Μεγαλόπρεπο, λαμπερό, με το αστέρι του στην κορυφή, άναψε και γέμισε χαμόγελα μικρούς και μεγάλους.
Οι χορηγοί αρκετοί, οι σύλλογοι που οργανώθηκαν και πρόσφεραν τις υπηρεσίες τους επίσης, ο καθένας και όλοι μαζί. Κάπου εκεί και εμείς προσφέραμε τις υπηρεσίες μας και περάσαμε και εμείς πάρα πολύ όμορφα σ΄αυτή την τόσο καλά οργανωμένη γιορτή. Σύλλογοι γονέων, από το 1ο Δημοτικό Σχολείο, 1ο & 2ο Νηπιαγωγείο, Γυμνασίου – Λυκείου, ο Πολιτιστικός – Περιβαλλοντολογικός Σύλλογος, ο Καλλιτεχνικός Σύλλογος, ο Σύλλογος Γυναικών, ο Σύλλογος Αγάπης & Αλληλεγγύης και ο Εμπορικός Σύλλογος, έκαναν την γιορτή αυτή να μοιάζει με ένα υπερθέαμα. Τραγούδια, κάλαντα, χοροί από παιδάκια και πολλά δώρα για τους λιλιπούτειους μικρούς επισκέπτες!
Ο ξυλοπόδαρος και ο Άγιος Βασίλης, (ο κυρ Νίκος μας) έδωσαν μια νώτα η οποία έκαναν μικρούς και μεγάλους να καταλάβουν πως τα Χριστούγεννα….. ναι τα Χριστούγεννα, είναι θέμα ημερών….


Ο μπουφές καλοστημένος με γλυκά και άλλα διάφορα εδέσματα που είχαν προσφέρει διάφοροι χορηγοί, Αμαρύνθιοι και όχι μόνο. Το ζεστό κρασί που είχαν φροντίσει οι διοργανωτές αλλά και η ζεστή σοκολάτα ζέσταναν και αυτά τις καρδιές μικρών και μεγάλων. Τα βεγγαλικά έκαναν την εμφάνιση τους και έστρεψαν τα βλέμματα όλων στον ουρανό και όλοι θαύμασαν αυτό το υπερθέαμα που φώτισε τον ουρανό.
Χρόνια πολλά σε όλους, καλά Χριστούγεννα, καλή πρωτοχρονιά να έχουμε……

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ακολουθήστε μας

Αναζητηση

Συνολικες προβολες σελιδας

Ο Καιρoς στην Ερετρια

Από το Blogger.