Τετάρτη 7 Ιανουαρίου 2015

Η μικρή Χιονούλα

Η ομάδα μας από χθες μετά το συντονιστικό τέθηκε σε επιφυλακή ένεκα των καιρικών συνθηκών που επίκειται. Μαζέψαμε κάμποσα σακουλάκια με αλάτι και 9 μέλη της ομάδα μας δήλωσαν παρόν σε ότι προκύψει. Ο καιρός όμως στην Αμάρυνθο κράταγε ακόμα έτσι αποφασίσαμε να κάνουμε μια βόλτα μέχρι το πιο πάνω χωρίο την Σέττα όπου και γνωρίζαμε τα γνωστά για τον χιονιά.
Τα μηχανήματα είχαν φροντίσει και ο δρόμος ήταν σε καλό επίπεδο. Γυρνώντας όμως μόλις έπεφτε το σούρουπο βρήκαμε ένα σκυλάκι στο έλεος του χιονιά στην στροφή για Μύστρο.
Η μικρή Χιονούλα!!! κατευθείαν την ονόμασαν τα μέλη της ομάδας, κρίθηκε ότι αν και αδέσποτη δεν άξιζε να πεθάνει έτσι άδοξα από τον κακό χιονιά. Αμέσως κατεβήκαμε από τα οχήματα μας και την καλέσαμε, αυτή έχοντας καταλάβει ότι δεν είχε πολλές ελπίδες αμέσως ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα μας. Επιβιβάστηκε στην καρότσα σε ένα από τα δυο οχήματα της ομάδας που είχαν επιστρατευτεί και φθάνοντας στην Γυμνού την κεράσαμε μια ωραιότατη κονσέρβα.
Η μικρή Χιονούλα περιχαρής πέρασε από όλα τα μέλη της ομάδας μας κουνώντας την ουρά της και μας έδειξε την ευγνωμοσύνη της, φυσικά η κονσέρβα ήταν κάτι που ούτε το είχε φανταστεί. Την χαιρετήσαμε και αποχωρίσαμε.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ακολουθήστε μας

Αναζητηση

Συνολικες προβολες σελιδας

Ο Καιρoς στην Ερετρια

Από το Blogger.