Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2015

ΕΡΕΤΡΙΑ: Πήγαν να κλέψουν μηχάνημα έργων της Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας

 
Απατεώνες και κλέφτες αποδείχτηκαν δύο άντρες, ένας 55χρονος Έλληνας και ένας 46χρονος Βούλγαρος, οι οποίοι ενεργώντας για λογαριασμό  εταιρείας επεξεργασίας και ανακύκλωσης παλαιών σιδήρων και μετάλλων ( scrap ) επιχείρησαν να κλέψουν μηχάνημα έργων της Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας από την Ερέτρια.

 
Συγκεκριμένα, οι δύο άντρες, ενεργώντας για λογαριασμό της εταιρείας, έδρα της οποίας είναι ο Ασπρόπυργος Αττικής, προέβαιναν με την χρήση φιαλών οξυγόνου, στην κλοπή τμημάτων από μηχάνημα έργων (ερπυστριοφόρο), ιδιοκτησίας της Περιφερειακής Ενότητας Ευβοίας.
 
Αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Ερέτριας πραγματοποίησαν έλεγχο στους δύο άντρες. Κατά τη διάρκεια του ελέγχου, ο 55χρονος έδειξε στους αστυνομικούς μία πλαστή υπεύθυνη δήλωση, στην οποία αναφερόταν ψευδώς η πώληση του μηχανήματος έργων στην προαναφερόμενη εταιρεία, έναντι χρηματικού αντιτίμου.
 
Από τους αστυνομικούς κατασχέθηκαν το μηχάνημα έργων, το οποίο αποδόθηκε σε αρμόδιο υπάλληλο της Περιφερειακής Ενότητας Ευβοίας, η πλαστή υπεύθυνη δήλωση και οι φιάλες οξυγόνου.
 
Επιπλέον ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία ταυτότητας του νόμιμου εκπροσώπου της εταιρείας ανακύκλωσης, ο οποίος αναζητείται για να συλληφθεί. Την έρευνα και το προανακριτικό έργο διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Ερέτριας, ενώ οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ακολουθήστε μας

Αναζητηση

Συνολικες προβολες σελιδας

Ο Καιρoς στην Ερετρια

Από το Blogger.