Δευτέρα 6 Ιουλίου 2015

Ερέτρια: Κρέμασαν σκυλάκι σε δέντρο! (Σοκαριστικές φωτογραφίες)

Για το περιστατικό ενημερώθηκε και η αστυνομία...

Το Φιλοζωικό Σωματείο Ερέτριας «Ο Άργος» έφερε στη δημοσιότητα ένα ακόμα έγκλημα, καθώς κάποιος απαγχόνισε έναν σκύλο στην περιοχή Κοτρώνι στην Εύβοια.


Το ζώο σύμφωνα με το zoosos.gr, εντόπισε χθες επισκέπτης της περιοχής ο οποίος ενημέρωσε την Αστυνομία.

Μέλη του φιλοζωικού σωματείου που ενημερώθηκαν για το έγκλημα από το Α.Τ. Ερέτριας πήγαν επί τόπου χθες το απόγευμα μαζί με τους αστυνομικούς και με υπαλλήλους της αρμόδιας Κτηνιατρικής Υπηρεσίας.
Το ζώο ήταν ένα τσομπανόσκυλο περίπου δύο ετών. Η κτηνίατρος επιβεβαίωσε ότι το σκυλί πέθανε από τον απαγχονισμό. Τα σημάδια στο τρίχωμα του ίσως να έγιναν επειδή ο δράστης το έσυρε μέχρι να το κρεμάσει εκεί, ενώ τα γδαρσίματα στον κορμό του δέντρου επιβεβαιώνουν ότι αυτό το πλάσμα πάλευε να σωθεί πριν πεθάνει από την ασφυξία.

Όποιος γνωρίζει οτιδήποτε για το περιστατικό οφείλει να το καταγγείλει στην Αστυνομία, ενώ θεωρείται σχεδόν βέβαιο ότι το περίπου δύο ετών τσομπανόσκυλο, που δεν ήταν από τα αδέσποτα της περιοχής, το κρέμασε ο ιδιοκτήτης του.

Η Ερέτρια δεν αποτελεί εξαίρεση στον κανόνα και εκεί τα ζώα υποφέρουν και δολοφονούνται ποικιλοτρόπως από κατοίκους της περιοχής…

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ακολουθήστε μας

Αναζητηση

Συνολικες προβολες σελιδας

Ο Καιρoς στην Ερετρια

Από το Blogger.