Πέμπτη 16 Ιουλίου 2015

Μεγάλη Γιορτή Παγωτού στην Αμάρυνθο οργανώνει και φέτος η ζαχαροπλαστική «Γαρδένια»

Τον Ιούλιο του 2014 για πρώτη φορά στην Αμάρυνθο Ευβοίας, στο ζαχαροπλαστείο ΓΑΡΔΕΝΙΑ πάνω από 200 κιλά φρέσκου παγωτού μετά το τέλος της παρουσίασης καταναλώθηκε δωρεάν στον κόσμο που είχε συγκεντρωθεί όχι μόνο στον προαύλιο χώρο του ζαχαροπλαστείου, αλλά και σε μεγάλη απόσταση από το κατάστημα της ΓΑΡΔΕΝΙΑΣ  όπου ο ιδιοκτήτης Κος Κώστας Καλογιάννης είχε φροντίσει να αναρτήσει γιγαντοοθόνη να μπορεί ο κόσμος να παρακολουθεί τα όσα συνέβαιναν στον χώρο του παγωτού μέσα από την μετάδοση που έκανε η τηλεόραση του Alfa Omega Evia Web tv.!
Παρουσίασε δημόσια την παρασκευή παγωτού από αγνά υλικά! Ως γνωστόν, η επιτυχία της ΓΑΡΔΕΝΙΑΣ στα παγωτά και στα γλυκά, οφείλεται όχι μόνο στα αγνά υλικά που χρησιμοποιεί, αλλά και στην μακρόχρονη εμπειρία, και στους παραδοσιακούς τρόπους, που παντρεύει αρμόνικα με τις φανταστικές δημιουργίες, έτσι που οπτικά και γευστικά να είναι μια καταπληκτική εμπειρία γεύσης!

Τι μας ετοιμάζει φέτος?
Στις 17 Ιουλίου Παρασκευή στις 8:30 μ.μ Μια ανεπανάληπτη μοναδική βραδιά με περισσότερο δωρεάν παγωτό, καινούργιες γεύσεις, πολύ μουσική, και πυροτεχνήματα,
Η Ζαχαροπλαστική ΓΑΡΔΕΝΙΑ είναι γνωστή σε όλη την Εύβοια και Αττικοβοιωτία!  Υπόσχεση είναι πως η παράδοση θα συνεχιστεί και σίγουρα μας επιφυλάσσει και άλλες εκπλήξεις στο μέλλον! Η αγάπη του κόσμου για τα παγωτά και τα γλυκά της ΓΑΡΔΕΝΙΑΣ είναι διαχρονική, το μυστικό των συνταγών της είναι ερμητικά κλειστό!
Από την περσινή γιορτή παγωτού!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ακολουθήστε μας

Αναζητηση

Συνολικες προβολες σελιδας

Ο Καιρoς στην Ερετρια

Από το Blogger.