Τετάρτη 19 Αυγούστου 2015

Το Νησί των Ονείρων έχει γίνει ο χειρότερος εφιάλτης

Το Νησί των Ονείρων έχει γίνει ο χειρότερος εφιάλτης

Το άλλοτε καμάρι της Ερέτριας αποτελεί πλέον ντροπή για τον ελληνικό πολιτισμό.
Tο πεζονήσι της Ερέτριας, το επονομαζόμενο και "Νησί των Ονείρων" υπήρξε κάποτε το καμάρι της πόλης και είχε γίνει διάσημο όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά στο εξωτερικό. Δυστυχώς όμως έχει εξελιχθεί σε ντροπή για τον ελληνικό πολιτισμό!

Οι περίφημες τουριστικές εγκαταστάσεις, στις οποίες είχαν φιλοξενηθεί αρκετοί διάσημοι προσκεκλημένοι στο παρελθόν, σαπίζουν παρατημένες στην τύχη τους και τίποτε δεν θυμίζει το ένδοξο παρελθόν του συγκροτήματος.


Πρόσφατα ο χρήστης του facebook Νέαρχος Αθανάσιος Καλύβας έκανε μία ανάρτηση στην Ομάδα του facebook "Εύβοια- ο ανεξερεύνητος παράδεισος" με τωρινές φωτογραφίες από το "Νησί των Ονείρων", που έχει εξελιχθεί σε "Νησί της Ντροπής".
Να υπενθυμίσουμε ότι οι εγκαταστάσεις του Νησιού ανήκαν στον ΕΟΤ (Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού), στη συνέχεια πέρασαν στο Δήμο, ο οποίος λειτούργησε το ξενοδοχείο, ως Δημοτική Επιχείρηση και τελικά χρεωκόπησε επί Δημαρχίας Γιάννη Γουρνή.


Το ξενοδοχειακό συγκρότημα αποτελείται από δύο κεντρικά κτίρια, τα οποία στεγάζουν συνολικά 52 δωμάτια, 46 μπανγκαλόου, εγκαταστάσεις μίνι γκολφ, τένις, βόλεϊ και πινγκ πονγκ, πάρκινγκ 300 αυτοκινήτων, εστιατόριο και beach bar.


Τα τελευταία χρόνια ο Δήμος αναζητά επενδυτή προκειμένου να αξιοποιηθεί το πεζονήσι, αλλά κανείς δεν σκέφτηκε να βάλει ένα φύλακα και να φροντίσει να συντηρηθούν στοιχειωδώς οι εγκαταστάσεις, οι οποίες παρουσιάζουν το χάλι που βλέπετε στις φωτογραφίες.







0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ακολουθήστε μας

Αναζητηση

Συνολικες προβολες σελιδας

Ο Καιρoς στην Ερετρια

Από το Blogger.