Τρίτη 11 Αυγούστου 2015

Ενημέρωση για την αποκομιδή κλαδιών και ογκωδών αντικειμένων

Είναι βέβαιο ότι τέτοιες εικόνες στους δρόμους και στις γειτονιές του Δήμου μας τόσο στις πόλεις όσο και στην περιφέρεια είναι καταδικαστέες από όλους μας.
Η ανεύθυνη πράξη απόθεσης κάθε μορφής απορριμμάτων αλλά και κλαδιών και υπολειμμάτων από κλαδέματα και καθαρισμούς κήπων στους δρόμους, χωρίς προηγούμενη συνεννόηση με τις υπηρεσίες καθαριότητας, προσβάλει τον πολιτισμό μας, ρυπαίνει το περιβάλλον, εμποδίζει την ελεύθερη κυκλοφορία και και εγκυμονεί κινδύνους για εποχούμενους και πεζούς κάθε ηλικίας.
Πιστεύουμε ότι δεν υπάρχουν κακές προθέσεις από τους συνδημότες μας που προκαλούν αυτά τα φαινόμενα, αλλά περισσότερο αμέλεια και  μια χαλαρή και επιπόλαιη αντιμετώπιση του προβλήματος αυτού.
Κάνουμε  έκκληση λοιπόν για μια καλύτερη συνεργασία στον  προγραμματισμό για την αποκομιδή των απορριμμάτων, των κλαδιών και ογκωδών αντικειμένων, με σκοπό καθαρότερες πόλεις και χωριά στο Δήμο μας αναβαθμίζοντας έτσι την καθημερινότητα.
Επικοινωνούμε επομένως
στα τηλεφωνα: 6970993838, 2229050113 με τον Αντιδήμαρχο καθαριότητας κ. Β.Γουναρη για την περιοχή της Ερέτριας
Στα τηλεφωνα: 6974120999, 2229037790, 2229039040 με το Αντιδήμαρχο κ. Αργ. Καραβά για την περιοχή Αμαρύνθου, για συνεννόηση σχετικά με τη αποκομιδη υλικών από κλαδέματα  η όγκωδών αντικειμενων.
Να θυμίσουμε τέλος, πόσο σημαντικό είναι να τοποθετούμε έγκαιρα τα σκουπίδια μας (κατά προτίμηση από το βραδυ) στους αντίστοιχους κάδους ανακύκλωσης και απορριμάτων ώστε να περισυλλεγούν από τα αποριμματοφόρα που ξεκινούν ενωρις το πρωί
Ευχαριστούμε και ευελπιστούμε σε καλύτερη συνεργασία και συνέχεια για το καλό όλων μας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ακολουθήστε μας

Αναζητηση

Συνολικες προβολες σελιδας

Ο Καιρoς στην Ερετρια

Από το Blogger.