Κυριακή 9 Αυγούστου 2015

Σοκ και αντιδράσεις απο το κλείσιμο παραλιακού καταστήματος στην Ερέτρια

ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΥ ΛΥΠΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΗΚΑ ΤΟ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ LEVEL CAFE ΣΤΗΝ ΕΡΕΤΡΙΑ ΛΟΓΩ ΑΠΑΝΩΤΩΝ ΜΥΝΗΣΕΩΝ ΑΠΟΡΡΟΙΑ ΜΙΑΣ ΖΗΛΟΦΘΟΝΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΕΧΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΣΩΣΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ…ΑΛΛΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΛΥΠΗΘΗΚΑ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΓΕΜΑΤΗ ΝΕΟ ΚΟΣΜΟ ΕΡΕΤΡΙΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΕΝΑ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΑΙΔΗΨΟΥ….ΧΩΡΙΑ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΝΟΙΩΣΑΝ ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΠΛΗΞΗ ΚΑΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΘΕΑΜΑ ΤΟΥ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ..
Πηγή: zougla.gr

LEVEL CAFE – BAR ΕΡΕΤΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ???

Σε μια δύσκολη εποχή λόγω των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπιζει ο κάθε Ελληνας , πόσο μάλλον αυτή την καλοκαιρινή περίοδο οι επιχειρηματιες που ασχολούνται με τον τουρισμό, υπάρχουν αποφάσεις που είναι εξωπραγματικες.
Στην όμορφη κατά τα άλλα Ερέτρια λοιπόν που οι περισσότεροι που έχουν τα μαγαζιά τους στην παραλία περιμένουν αυτούς τους μήνες για να δουλέψουν και να βγάλουν τις υποχρεώσεις τους , η αστυνομία πάει και κλείνει λόγο μουσικής μαγαζιά.
Μιλάμε για ένα από τα καλύτερα cafe bar το Level . Όταν σε όλα τα τουριστικά μέρη στην Ελλάδα τα μαγαζιά δουλεύουν με μουσική και την διασκέδαση να γίνεται σε εξωτερικούς χώρους.
Πως λοιπόν κλείνεις για μουσική μια επιχείρηση που δουλεύει με αυτό το αντικείμενο , δεν φτάνουν τα προβλήματα που έχει ο τουρισμός στην Ελλάδα έρχονται και τέτοιες αποφάσεις που σε κάνει να αναρωτηθείς ……………ΡΕ ΠΟΥ ΠΑΜΕ ………ΣΕ ΤΙ ΧΩΡΑ ΖΟΥΜΕ .
Επικοινωνησαμε με έναν από τους ανθρώπους του Level  τον φίλο Θοδωρή Ευγενιου ο οποίος φανερά προβληματισμενος μας εξήγησε ότι δεν μπορεί να καταλάβει την απόφαση αυτή και μας είπε ότι δεν έχει επίπτωση μόνο στην επιχείρηση το κλείσιμο αλλά και σε όλους αυτούς που δουλεύουν η εξαρτώνται από την λειτουργεία του καταστήματος σε μέρες δύσκολες ( υπάλληλοι – προμηθευτές ). Δεν ξέρουμε αν μπορεί να αλλάξει κάτι σε αυτή την απόφαση για δέκα μέρες να κλείσει η επιχείρηση αλλά επιτέλους εκεί στο αστυνομικό τμήμα της Ερετριας ας βάλουν λίγο το μυαλό τους να δουλέψει .  Υπομονή και θα είμαστε εκεί στο LEVEL με το άνοιγμα για να το γιορτάσουμε.   

Πηγή: kontastaspor.blogspot.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ακολουθήστε μας

Αναζητηση

Συνολικες προβολες σελιδας

Ο Καιρoς στην Ερετρια

Από το Blogger.