Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2012

Πήρε τη νύφη με τρακτέρ!

ΔΕΝ το έκανε για διαφέρει, αλλά για να στείλει ένα μή­νυμα στη γυναίκα της ζωής του. Ο 27χρονος αγρότης Δη­μήτρης Μπασινάς πήγε στο γάμο του με τρακτέρ θέλοντας να δείξει στη νύφη ότι η έγ­γαμη ζωή δεν είναι στρωμένη με ροδοπέταλα, αλλά απαιτεί διαρκή αγώνα! Και μπορεί η αγαπημένη του 30χρονη Αμαρύνθια Γεωργία Καλαμιγάκη να έφτασε στην εκκλησία με όμορφη κούρσα, ωστόσο το... έπιασε το μήνυ­μα, αφού ανέβηκε με χαρά στο καλογυαλισμένο εργα­λείο της δουλειάς του Δημή­τρη!

Ο πρωτότυπος γάμος έγινε το Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου στο ναό του Αγίου Παντελεή­μονα στην Αμάρυνθο, τον οποίο έχει φτιάξει ο Σύλλογος Αγάπης και Αλληλεγγύης της περιοχής. Σε πελάγη ευτυχίας έπλεαν οι γονείς του γαμπρού Κώστας Μπασινάς και Ευαγγελία Σακκή και της νύφης, Σωκράτης Καλαμιγάκης και Παρασκευή Καλογιάννη. Τα στέφανα άλλαξαν ο Μπάμ­πης και η Βαρβάρα Μποϊντά.

Η ευτυχία για συγγενείς και φί­λους ήταν διπλή, αφού μαζί με το γάμο έγινε και η βάφτιση της κόρης των νεονύμφων, της Ευαγγελίας, η οποία είναι μόλις ενός έτους. Νονά της ήταν η Αγγελική Πετράκη και η Ευαγγελία ...έσπειρε με την όμορφη φατσούλα της τα πιο γλυκά συναισθήματα σε όλους!


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ακολουθήστε μας

Αναζητηση

Συνολικες προβολες σελιδας

Ο Καιρoς στην Ερετρια

Από το Blogger.