Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2012

Πολύς λόγος περι Δελτιών Τύπου του Δήμου Ερετρίας

Που είναι οι οδηγίες;
 
Μέσα στον καύσωνα έστειλε ο Δήμος Ερέτριας το δελτίο Τύπου
για το τι να προσέχουν οι πολίτες σε περίπτωση …καταιγίδας και τώρα που ήρθαν οι βροχές τίποτα! Σιωπή! Που να θυμούνται οι πολίτες τις …οδηγίες που είχαν σταλεί πριν από ένα μήνα, που η θερμοκρασία είχε χτυπήσει «κόκκινο»! Εκτός κι αν ετοιμάζονται να στείλουν οδηγίες για τον καύσωνα του καλοκαιριού του 2013!
Πηγή: ΕύβοιαTop
και η απάντηση σε επόμενο άρθρο
 
Και πάλι στόχος ο Δήμος Ερέτριας και η Κάτια Τσιμπλάκη από τους «φωστήρες» της δημοσιογραφίας στην Εύβοια

Πολλές φορές έχει παρατηρηθεί το φαινόμενο ισχυρές βροχοπτώσεις να πλήττουν την Εύβοια περί τα μέσα με τέλη Αυγούστου. Με αυτό το σκεπτικό ο Δήμος Ερέτριας εξέδωσε Δελτίο Τύπου για προστασία από τις πλημμύρες στα μέσα του Αυγούστου. Να τονίσουμε πως είναι ο μόνος Δήμος που εκδίδει οδηγίες και συμβουλές προς τους πολίτες για καιρικά φαινόμενα. Φέτος οι βροχές έτυχε και ήρθαν στα μέσα του Σεπτέμβρη.
Γεγονός που – όπως φαίνεται – κάποιοι «ξύπνιοι» το εξέλαβαν σαν αφορμή για να βγάλουν εμπάθειες και κόμπλεξ κατωτερότητάς απέναντι ίσως στον πιο αξιόλογο Δήμαρχο του Νομού και τους εξαίρετους συνεργάτες τους, όπως την άριστη επαγγελματία δημοσιογράφο με περγαμηνές κ. Κάτια Τσιμπλάκη. Ισχυρίζονται δήθεν ότι τώρα που έπιασαν δυνατές καταιγίδες που είναι ο Δήμος ή μάλλον το γραφείο τύπου του Δήμου, γιατί με το συγκεκριμένο τμήμα υπάρχει πόνος…Δηλαδή κατ’ αυτούς ο Δήμος κάθε τρείς και λίγο πρέπει να εκδίδει δελτία έκτακτων καιρικών φαινομένων; Ακόμη και αν ο Δήμος το εξέδωσε άκαιρα σύμφωνα με τα λεγόμενα τους, γιατί αφήνουν ασχολίαστο το γεγονός ότι κανείς άλλος Δήμος δεν το έκανε;
Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ εκφράζει για ακόμη μία φορά την εκτίμηση της στο πρόσωπο του Δημάρχου Ερέτριας κ. Βασίλη Βελέτζα και την αμέριστη συμπαράσταση μας στην εξαιρετική συνάδελφο κ.Κάτια Τσιμπλάκη.
Όσο για τέτοιους είδους σχόλια ρε παιδιά μην το κάνουμε θέμα τώρα γιατί μπορεί οι άνθρωποι να μην ξέρουν τις αρμοδιότητες του Δήμου και να τον μπέρδεψαν με τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας…….!!!!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ακολουθήστε μας

Αναζητηση

Συνολικες προβολες σελιδας

Ο Καιρoς στην Ερετρια

Από το Blogger.