Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2012

Ερέτρια-Δύστος 1-1: Μοιράστηκαν βαθμούς και υποσχέσεις.

Μοιράστηκαν βαθμούς και υποσχέσεις στο γήπεδο της Ερέτριας, η τοπική ομάδα και ο Δύστος. Οι γηπεδούχοι δείχνουν ένα μαχητικό και πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο, χαρακτηριστικό γνώρισμα ομάδων με την φιλοσοφία του προπονητή τους Βαγγέλη Πεππέ. Από την άλλη ο Δύστος έδωσε συνέχεια στις καλές εμφανίσεις των φιλικών και του κυπέλλου Ευβοίας.

Οι φιλοξενούμενοι μόλις στο 3′ απείλησαν με τον Ρέτσα, το σουτ του οποίου πέρασε ελάχιστα άουτ από την εστία του Μιτακίδη. Η Ερέτρια είχε απάντηση άμεση, με τον Σταματάκο να κάνει σέντρα σουτ και τον Μεμάι να μην προλαβαίνει να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα. Στο 11′ πάλι ο Σταματάκος δημιούργησε αλλά ο Τόρα αστόχησε με κεφαλιά από καλό σημείο. Στο 37′ οι φιλοξενούμενοι διαμαρτύρονται  για ένα μαρκάρισμα του Ρέτσα στην περιοχή από τον Κοκκάλα.
Στο 50′ οι γηπεδούχοι μπήκαν μπροστά στο σκορ όταν ο Μαρινάκης σούταρε και ο Σταματάκος πετάχτηκε με προβολή από κοντά και έκανε το 1-0 για τον Απόλλωνα μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

Οι φιλοξενούμενοι πίεσαν στην συνέχεια ρισκάροντας και με την είσοδο του Πηλιχού στο ματς έγιναν ακόμα πιο επιθετικοί και φτάσαμε στο 90′ όπου από προσπάθεια και σέντρα του Μ. Ρέτσα ο Πηλιχός έκανε το 1-1.

Δίκαιο το αποτέλεσμα και για τις δύο ομάδες που είχαν από ένα ημίχρονο η κάθε μία.
Η διαιτησία των Σέγκου, Ρουμπή, Παντελάκη ήταν πολύ καλή.

ΕΡΕΤΡΙΑ(Πεππές): Μιτακίδης, Βλάχος, Μεμάι (80′ Παριανός), Πεππές, Κοκκάλας, Μαυρομάτης, Μπασινάς, Μαρινάκης, Ματσιμάνης, Τόρα, Σταματάκος.

ΔΥΣΤΟΣ(Θεοδώρου): Ντουρέκας, Τσαλιαγκός, Μαστροκώστας Γεωργ., Δημολιάννης, Δήμου, Αναστασίου, Πιλάτης (50′ Μοιρώτσος), Ηλίας, Μαστροκώστας Ν., Ρέτσας, Πιλάτης (64′ Πηλιχός)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ακολουθήστε μας

Αναζητηση

Συνολικες προβολες σελιδας

Ο Καιρoς στην Ερετρια

Από το Blogger.