Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2012

Μήνυμα του δημάρχου Ερέτριας Βασίλειου Βελέντζα για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940

Το «ΌΧΙ» της 28ης Οκτωβρίου 1940 συνεχίζει να μας εμπνέει ως Έλληνες. Σε τούτη την κομβική ιστορική στιγμή που βιώνει η χώρα μας, καθώς καλούμαστε να δείξουμε δύναμη ψυχής και να αντισταθούμε στις οικονομικές και ηθικές προκλήσεις, έχουμε ιερή υποχρέωση να διατηρήσουμε υψηλό φρόνημα και να παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις για την σωτηρία της πατρίδας μας.
Κατά το ιστορικό έπος του ’40, οι Έλληνες αποδείξαμε ότι ξέρουμε να διαφυλάττουμε την αξιοπρέπειά μας, αψηφώντας τις δυσκολίες και τα εμπόδια που μας έθεταν οι ισχυροί της εποχής. Η επέτειος της 28ης Οκτωβρίου μας υπενθυμίζει ότι αγωνιστήκαμε ενάντια στην υποδούλωση και τη καταπάτηση των δημοκρατικών αξιών και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Σήμερα, που το «ΝΑΙ» έχει γίνει τρόπος ζωής, το «ΟΧΙ» παραμένει επίκαιρο. Οφείλουμε να δείξουμε εθνική ενότητα, πίστη σε αρχές, προσήλωση σε αξίες, καθώς για ακόμα μία φόρα, καλούμαστε ως χώρα να αγωνιστούμε για μια ισχυρή και οικονομικά ανεξάρτητη Ελλάδα.
Με την ευκαιρία του εορτασμού της Εθνικής Επετείου της 28η Οκτωβρίου σας εύχομαι από καρδιάς χρόνια πολλά και αγωνιστικά για τη διατήρηση της εθνικής μας ανεξαρτησίας , της ενότητας και των ηθικών μας αξιών.
Ο Δήμαρχος Ερέτριας
Βασίλειος Βελέντζας

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ακολουθήστε μας

Αναζητηση

Συνολικες προβολες σελιδας

Ο Καιρoς στην Ερετρια

Από το Blogger.