Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2012

Ερέτρια: Δημόσια πλειοδοτική δημοπρασία

GR-Ερέτρια: Δημόσια πλειοδοτική δημοπρασία
2012/S 203-334311
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΝΟΜΟΣ ΕΥΒΟΙΑΣ, ΔΗΜΟΣ ΕΡΕΤΡΙΑΣ, ΕΡΕΤΡΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ
Αριθ. Πρωτ.: 12631
Ο Δήμαρχος Ερέτριας προκηρύσσει δημόσια πλειοδοτική δημοπρασία για τη μακροχρόνια εκμίσθωση των ευρισκομένων επί της ιδιόκτητης χερσονησίδας «ΠΕΖΟΝΗΣΙ» τουριστικών εγκαταστάσεων, διάρκειας είκοσι ετών και σε περίπτωση υπαγωγής της επένδυσης σε αναπτυξιακό νομό, θα παραταθεί η μίσθωση τόσα έτη όσα θα απαιτούνται για την υπαγωγή του έργου στο αντίστοιχο πρόγραμμα.

Βασικός στόχος του Δήμου Ερέτριας είναι η επιλογή κατάλληλου πλειοδότη ο οποίος θα μισθώσει τις ανωτέρω τουριστικές εγκαταστάσεις με σκοπό την ανακαίνιση, αναβάθμιση, εκμετάλλευση και βέλτιστη αξιοποίηση των εγκαταστάσεων αυτών και της περιβάλλουσας έκτασης, με τους παρακάτω αναλυτικά αναφερόμενους ειδικούς όρους και διαδικασίες.

Η διενέργεια του υπόψη διαγωνισμού, με πρωτοβουλία του Δήμου Ερέτριας, λαμβάνει χώρα κατόπιν εκτίμησης μίας σειράς παραγόντων και ιδίως, ότι:

α. Στόχος του παρόντος «Διαγωνισμού» είναι η ανεύρεση επενδυτή, ο οποίος θα έχει την ευθύνη και θα αναλάβει την μελέτη, την κατασκευή καθώς επίσης και τη χρηματοδότηση και λειτουργία των ξενοδοχειακών και λοιπών εγκαταστάσεων επί της χερσονησίδας «ΠΕΖΟΝΗΣΙ» Δήμου Ερέτριας.

β. Έχει ιδιαίτερη αξία κατά τη μελέτη και κατασκευή του «Έργου» να εξασφαλισθεί η λειτουργία του με υψηλές προδιαγραφές, λαμβάνοντας το ειδικό σήμα ΕΟΤ τουλάχιστον στην κατηγορία που έχει ήδη ενταχθεί (Γ' κατηγορίας) ή και ανωτέρας.

γ. Απαιτείται η συνδρομή προϋποθέσεων και ικανοτήτων, όχι απλής διοίκησης και διαχείρισης μίας ξενοδοχειακής μονάδας ή συγκροτήματος, αλλά επιπρόσθετα της δυνατότητας και ικανότητας προσέλκυσης κυρίως ποιοτικών επισκεπτών από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Η δημοπρασία θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Κατάστημα της Δημοτικής Ενότητας Αμαρυνθίων την 29η Νοεμβρίου 2012 και ώρα 10.00 π.μ. μέχρι 11.00 π.μ.

Σε περίπτωση που αποβεί άκαρπη θα επαναληφθεί την 13η Δεκεμβρίου 2012, ημέρα Πέμπτη και ώρα 10.00 π.μ. μέχρι 11.00 π.μ., με τους ίδιους όρους.

Δικαίωμα συμμετοχής στη δημοπρασία, έχουν οποιαδήποτε φυσικά ή νομικά πρόσωπα ή ενώσεις προσώπων ή κοινοπραξίες που εδρεύουν στην ημεδαπή ή στην αλλοδαπή, αρκεί να διαθέτουν την επιχειρηματική εμπειρία και επενδυτική ικανότητα.

Ελάχιστο όριο πρώτης προσφοράς (κατώτατο ετήσιο μίσθωμα) ορίζεται το ποσό των εκατό χιλιάδων (100 000) ευρώ/ετησίως.

Για την παραλαβή τεύχους της προκήρυξης και του παραρτήματος Α', θα καταβάλλεται το ποσό των 200,00 ευρώ στο Ταμείο.

Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται στα τηλέφωνα: 22293-50122, (κ. Ελευθερία Σαραντίδου) και 22293 50113 (κ. Κανέλλα Τσιλίκουνα), κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ακολουθήστε μας

Αναζητηση

Συνολικες προβολες σελιδας

Ο Καιρoς στην Ερετρια

Από το Blogger.