Τετάρτη 10 Απριλίου 2013

Συνάντηση Β. Βαρελά με Μυτιληναίο στο ΥΕΝ

Συνάντηση είχε ο Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Βασίλης Βαρελάς με τον Τμηματάρχη Διεύθυνσης Λιμενικών Υποδομών κ. Μυτιληναίο στο Υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας, σχετικά με την πορεία του έργου ανάπλαση παραλιακού μετώπου της Ερέτριας.
Μετά από ενέργειες του Λιμενικού Ταμείου Ερέτριας, την Τρίτη 2 Απριλίου 2013, πραγματοποιήθηκε στο ΥΕΝ συνάντηση του Πρόεδρου του Λ.Τ Ερέτριας Βασίλη Βαρελά, με τον Τμηματάρχη της Διεύθυνσης Λιμενικών Υποδομών κ. Μυτιλιναίο με αντικείμενο τον καθορισμό των όρων προγραμματικής σύμβασης που αφορά στην υλοποίηση της μελέτης για την ανάπλαση του παραλιακού μετώπου της παραλίας της Ερέτριας από κοινού με το Δήμο, μέσω κονδυλίων του ΕΣΠΑ.
Στη συνάντηση κλήθηκαν από το Λιμενικό Ταμείο και ήταν παρόντες και 2 μηχανικοί της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου. Ο κ. Μυτιλιναίος ενημέρωσε ότι εκ του Νόμου δεν μπορεί να γίνει παραχώρηση χερσαίας ζώνης. Αλλά μπορεί να υπογραφεί προγραμματική σύμβαση ανάμεσα σε Λιμενικό Ταμείο Ερέτριας και το Δήμο για την εκτέλεση του συγκεκριμένου έργου.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ακολουθήστε μας

Αναζητηση

Συνολικες προβολες σελιδας

Ο Καιρoς στην Ερετρια

Από το Blogger.