Πέμπτη 11 Απριλίου 2013

Σχολικό Σκάκι: Πανελλήνια Σχολικά Πρωταθλήματα Ερέτρια 2013. Η Συμπληρωματική Προκήρυξι.

Εν αναμονή της επίσημης ανακοίνωσης των προκρίσεων από τα Νομαρχιακά Σχολικά Ευβοίας, που ως γνωστόν είχαμε την χαρά να διοργανώση προ εβδομάδος ο σύλλογός μας, για τα τελικά των Πανελλήνιων Σχολικών Πρωταθλημάτων, αναδημοσιεύουμε πιο κάτω την «ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ» της Ελληνικής Σκακιστικής Ομοσπονδίας σχετικά με το 25ο Πανελλήνιο Ατομικό και το 11ο Πανελλήνιο Ομαδικό Σχολικό.
Υπογραμμίζουμε ότι:
 Ιδιαίτερης σημασίας είναι το δικαίωμα της συμμετοχής των προκριθέντων ευβοέων μαθητών-τριών, αυτών που αποδεδειγμένα διαμένουν στην Χαλκίδα ή στους όμορους δήμους Διρφύων-Μεσσαπίων, Ερέτριας, Κύμης_Αλιβερίου και Ωρωπού, ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ της εφετινής διοργάνωσης.
Ένα δικαίωμα το οποίο έγκαιρα και με επίσημο τρόπο διεκδίκησε για λογαριασμό των ευβοέων μαθητών ο σύλλογός μας! 
Συγκεκριμένα σε ηλεκτρονική αλληλογραφία μας με την Ε.Σ.Ο. την 28 Φεβρουαρίου 2013, το Αθλητικό Εκπολιτιστικό Κέντρο «Άβαξ Και Πεσσοί» δια του Προέδρου του υπέβαλε στον Έφορο Σχολικού Σκακιού της Ομοσπονδίας το σχετικό αίτημα: 

«…θερμώς παρακαλούμε και για την παρέμβασή σας σχετικά με την ΜΗ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΔΙΑΜΟΝΗ στα Ξενοδοχεία της διοργάνωσης της τελικής φάσης του Πανελλήνιου Σχολικού Πρωταθλήματος στην Ερέτρια. Η συμπερίληψη στην προκήρυξη του διοργανωτή της δυνατότητας για μη υποχρεωτική διαμονή σε όσους ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ έχουν (μόνιμη –ενδεχομένως και προσωρινή διαμονή) σε κοντινή χιλιομετρική απόσταση από τα Ξενοδοχεία της διοργάνωσης θα διευκολύνει την συμμετοχή κατα ένα μεγάλο ποσοστό μαθητών της ευρύτερης περιοχής, των οποίων οι οικογένειες χειμάζονται από την κρίση.»

Ευλόγως, λοιπόν, ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ και ΣΥΓΧΑΙΡΟΥΜΕ την Ε.Σ.Ο. από κοινού με τον εφετινό διοργανωτή, καθώς σήμερα έχουμε την συμπερίληψη αυτής της παράκλησης στην «Συμπληρωματική Προκήρυξη».
Συγκεκριμένα στο άρθρο 1. 13 διαβάζουμε:

«Όλοι οι συμμετέχοντες των πανελλήνιων σχολικών πρωταθλημάτων διαμένουν υποχρεωτικά για δύο τουλάχιστον διανυκτερεύσεις (μάξιμουμ 3) στα ξενοδοχεία της διοργάνωσης Holidays in Evia (3*) & Eretria Village Resort (4*). Στην περίπτωση που απαιτηθεί από τον αριθμό των συμμετοχών θα διατεθούν δωμάτια σε κοντινά ξενοδοχεία με τις ίδιες τιμές και όρους διαμονής ανάλογα με την κατηγορία τους. 
Της υποχρέωσης αυτής εξαιρούνται όσοι αποδεδειγμένα (με Ε9 ή λογαριασμό ΔΕΚΟ) διαθέτουν κύρια ή εξοχική κατοικία στους παρακάτω κοντινούς Δήμους: 
• Δ. Διρφύων – Μεσσαπίων 
• Δ. Ερέτριας 
• Δ. Κύμης – Αλιβερίου 
• Δ. Χαλκιδέων 
• Δ. Ωρωπού» 

Πληροφορούμε: 
Σε πρωινή επικοινωνία μας με την ΕΣΟ μας ανακοινώθηκε ότι επειδή οι αρμόδιοι παρέλαβαν πρόσφατα αποτελέσματα Σχολικών Πρωταθλημάτων από Βοιωτία και Φθιώτιδα, θα γίνη προσπάθεια να μας ανακοινωθούν τα αποτελέσματα των προκρινομένων μαθητών-τριών το συντομότερο. Ει δυνατόν μέχρι απόψε.

 Υπενθυμίζουμε: 
Την «βασική προκήρυξη» των Πανελληνίων Σχολικών την έχουμε δημοσιεύση στο ιστολόγιο. ΕΔΩ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ακολουθήστε μας

Αναζητηση

Συνολικες προβολες σελιδας

Ο Καιρoς στην Ερετρια

Από το Blogger.