Τετάρτη 1 Μαΐου 2013

Στην Ερέτρια τα σεμινάρια διαιτησίας

Από την Κ.Ε.Δ./ΕΠΟ ανακοινώθηκαν οι ημερομηνίες και ο τόπος που θα πραγματοποιηθούν τα σεμινάρια προεπιλογής διαιτητών, παρατηρητών και εκπαιδευτών, αγωνιστικής περιόδου 2013-2014.

Το σεμινάριο για τους διαιτητές Γ’ και Δ’ κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Αιτωλοακαρνανίας, και δεκαοχτώ ακόμα Ενώσεων της Νότιας Ελλάδας (Αργολίδας, Αρκαδίας, Αχαΐας, Βοιωτίας, Ευβοίας, Ευρυτανίας, Ζακύνθου, Ηλείας, Ηρακλείου, Κεφαλληνίας-Ιθάκης, Κυκλάδων, Λακωνίας, Λασιθίου, Μεσσηνίας, Ρεθύμνου, Φθιώτιδας, Φωκίδας και Χανίων) θα πραγματοποιηθεί στην Ερέτρια Εύβοιας στις 11 Ιουνίου.

Το σεμινάριο για τους βοηθούς διαιτητές Γ΄ κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Αιτωλοακαρνανίας και άλλων είκοσι επτά Ενώσεων (Αθηνών, Ανατολικής Αττικής, Αργολίδας, Αρκαδίας, Αχαΐας, Βοιωτίας, Δυτικής Αττικής, Δωδεκανήσου, Ευβοίας Ευρυτανίας, Ζακύνθου, Ηλείας, Ηρακλείου, Κεφαλληνίας-Ιθάκης, Κορινθίας, Κυκλάδων, Λακωνίας, Λασιθίου, Λέσβου, Μεσσηνίας, Πειραιά, Ρεθύμνου, Σάμου, Φθιώτιδας, Φωκίδας, Χανίων και Χίου), θα πραγματοποιηθεί επίσης στην Ερέτρια Εύβοιας, αλλά μια μέρα αργότερα, στις 12 Ιουνίου.

Το σεμινάριο για τους παρατηρητές Γ΄ και Δ΄ κατηγορίας και τους εκπαιδευτές της Ε.Π.Σ. Αιτωλοακαρνανίας και των προαναφερθέντων είκοσι επτά Ενώσεων, θα πραγματοποιηθεί στην Ερέτρια Εύβοιας στις 13 Ιουνίου.

Το σεμινάριο για τους νέους παρατηρητές και τους εκπαιδευτές που δεν ανήκουν σε καμία κατηγορία της Ε.Π.Σ. Αιτωλοακαρνανίας και των προαναφερθέντων Ενώσεων, θα πραγματοποιηθεί στην Ερέτρια Εύβοιας στις 15 Ιουνίου.

Το σεμινάριο για τους παρατηρητές Β΄ κατηγορίας και τους εκπαιδευτές της Ε.Π.Σ. Αιτωλοακαρνανίας και των προαναφερθέντων Ενώσεων, θα πραγματοποιηθεί στην Ερέτρια Εύβοιας στις 17 Ιουνίου.

Το σεμινάριο για τους διαιτητές και βοηθούς διαιτητές Β΄ κατηγορίας της Ε.Π.Σ., Αιτωλοακαρνανίας και των προαναφερθέντων Ενώσεων, θα πραγματοποιηθεί στην Ερέτρια Εύβοιας στις 18 και 19 Ιουνίου.

Το σεμινάριο για τους διαιτητές – βοηθούς διαιτητές – παρατηρητές Super League και εκπαιδευτές θα πραγματοποιηθεί στις 5 έως 7 Ιουλίου και έγκαιρα θα γνωστοποιηθεί ο τόπος διεξαγωγής του.

Σημειώνεται ότι τα αγωνιστικά τεστ θα πραγματοποιηθούν αργότερα και σε κάθε περίπτωση πριν την έναρξη των πρωταθλημάτων. Ο ι διαιτητές, βοηθοί διαιτητές, παρατηρητές και εκπαιδευτές διαιτησίας οι οποίοι θα λάβουν μέρος στα σεμινάρια προεπιλογής θα πρέπει να προσκομίσουν αντίγραφο ποινικού μητρώου, ενώ οι παρατηρητές και εκπαιδευτές θα πρέπει να έχουν μαζί τους και το αποδεικτικό κατάθεσης παραβόλου.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ακολουθήστε μας

Αναζητηση

Συνολικες προβολες σελιδας

Ο Καιρoς στην Ερετρια

Από το Blogger.