Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2013

30 Σεπτεμβρίου εκδρομή στην Άνδρο. Ιερός Ναός Παναγίας Παραβουνιώτισσας

 
Με την χάρη του Θεού, η ενορία μας Παναγία Παραβουνιώτισσα, πραγματοποιεί 1ήμερο προσκύνημα στην Άνδρο, με σκοπό την επίσκεψη σε δύο Ιερές Μονές.

Στις 30 Σεπτεμβρίου Δευτέρα, ώρα 5:00 θα αναχωρήσουμε από Ερέτρια για Ραφήνα. Με το πλοίο των 7:00 θα ταξιδέψουμε για Άνδρο. Στις 9:00 θα φτάσουμε στο λιμάνι και αμέσως θα επισκεφθούμε το πρώτο Μοναστήρι της Αγίας Μαρίνας. Θα τελέσουμε την Ιερά Παράκληση και θα ακούσουμε λίγα λόγια για την γνωστή από το διαδίκτυο Ι. Μονή.
           Στη συνέχεια θα κατευθυνθούμε προς την Ι. Μ. Παναχράντου: Το σπουδαιότερο από τα Άγια Λείψανα πού φυλάσσονται, είναι ή τιμία κάρα του Άγιου Παντελεήμονος.  Εκεί θα μας υποδεχθεί ο π. Ευδόκιμος, ένας δυναμικός ηγούμενος, που φημίζεται για την φιλοξενία του, αλλά και την εξαιρετική μαγειρική του, την οποία έχει εκδώσει σε βιβλία.  Θα δούμε το κελί του Αγίου Παπουλάκου…
         Τέλος θα γευματίσουμε με παραδοσιακούς μεζέδες, λίγο πριν την επιστροφή μας στην Ραφήνα με το πλοίο των 16:30. Στις 18:30 θα πάρουμε τον δρόμο της επιστροφής για την Ερέτρια.
τιμή: 50 ευρώ
τηλ. 6939187930

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ακολουθήστε μας

Αναζητηση

Συνολικες προβολες σελιδας

Ο Καιρoς στην Ερετρια

Από το Blogger.