Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2013

1ο Φθινοπωρινό Ράλλυ Αμαρύνθου- Η απονομή

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 8/10/13
Με τις καλύτερες εντυπώσεις σε θεατές και διοργανωτές ολοκληρώθηκε το «1ο Φθινοπωρινό Ράλλυ Αμαρύνθου» που διοργάνωσε στις 5 & 6 Οκτωβρίου το Αγωνιστικό Τμήμα της ΕΛΠΑ στο Δήμο Ερέτριας.
Εκατοντάδες κόσμου ήρθαν από την Αττική αλλά και από άλλες περιοχές της Εύβοιας, προκειμένου να παρακολουθήσουν το αγωνιστικό θέαμα που προσέφεραν δεινοί οδηγοί με τα εντυπωσιακά αγωνιστικά τους οχήματα.
Ο δήμαρχος Ερέτριας κ. Βασίλης Βελέντζας στο γραπτό χαιρετισμό του ευχαρίστησε τους διοργανωτές, το αγωνιστικό τμήμα της ΕΛΠΑ αλλά και τους εθελοντές που επί μήνες προετοίμαζαν το «1ο Φθινοπωρινό Ράλλυ Αμαρύνθου». «Στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε όπου δοκιμάζονται οι τοπικές κοινωνίες αλλά και οι θεσμοί, οι πρωτοβουλίες των πολιτών για τη διοργάνωση τόσο σημαντικών εκδηλώσεων, όπως το 1ο Φθινοπωρινό Ράλλυ Αμαρύνθου, ενισχύει την κοινωνική συνοχή», ανέφερε στο μήνυμά του ο κ. Βελέντζας.

Ο πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής κ. Λώρης Μελετόπουλος στο χαιρετισμό του τόνισε ότι ο Δήμος Ερέτριας αγκάλιασε και υποστήριξε με όσα μέσα διέθετε τον αγώνα που χαρακτηρίσθηκε «κόσμημα» για την ομορφιά των ειδικών διαδρομών αλλά και για την ασφάλεια συμμετεχόντων και θεατών. Σε ότι αφορά το δήμαρχο Ερέτριας κ. Βασίλη Βελέντζα, ο κ. Μελετόπουλος υπογράμμισε ότι από την πρώτη τους κιόλας συνάντηση κατάλαβε ότι «μιλούν την ίδια γλώσσα». Ευχαρίστησε, μεταξύ άλλων και τον αγωνιζόμενο κ. Β. Παπαγγελή για την καθοριστική του συνδρομή στη διοργάνωση.
Στην πανηγυρική τελετή εκκίνησης και παρουσίασης οχημάτων και πληρωμάτων, που πραγματοποιήθηκε στις 5 Οκτωβρίου 2013 στην Κεντρική Πλατεία Αμαρύνθου συμμετείχαν οι αντιδήμαρχοι Δ. Σκαρλάς (εκπροσωπώντας το δήμαρχο Ερέτριας Βασίλη Βελέντζα) και Τρ. Σταματάκος καθώς και ο πρόεδρος του ΝΠΔΔ «Δαφνηφόρος Απόλλων» Α. Τσιριμώκος.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ακολουθήστε μας

Αναζητηση

Συνολικες προβολες σελιδας

Ο Καιρoς στην Ερετρια

Από το Blogger.