Τετάρτη, 20 Νοεμβρίου 2013

ΟΜΑΔΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΡΕΤΡΙΑΣ

ΟΜΑΔΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΡΕΤΡΙΑΣ
Είμαστε πολίτες που ανησυχούμε για τα όσα γίνονται και θα γίνουν στον τόπο μας.
Κατοικούμε στην Ερέτρια αλλά και στα υπόλοιπα μέρη του Δήμου μας και είμαστε ευαισθητοποιημένοι για θέματα που απασχολούν και θα απασχολήσουν όλους μας,όπως : οι πλειστηριασμοί πρώτης κατοικίας και επαγγελματικής στέγης για οφειλές στο δημόσιο,τα ασφαλιστικά ταμεία,τις τράπεζες και οι διακοπές παροχής ενέργειας από την Δ.Ε.Η. και νερού από τους οργανισμούς ύδρευσης.
Σκοπεύουμε να αντιδράσουμε και να δράσουμε ενάντια σε κάθε μορφή βίας της εξουσίας ανάλογα με τις δυνατότητές μας,καθώς και να είμαστε αλληλέγγυοι σε όσους συμπολίτες μας ζητήσουν την συμπαράστασή μας, αποδεικνύοντας το δίκιο της παρέμβασής μας.
Πιστεύουμε στον υπερκομματικό, αντιφασιστικό και ανεξάρτητο από κάθε παρέμβαση αγώνα μας για τα κοινωνικά και ανθρώπινα αγαθά που προαναφέραμε και που είναι η στέγη, η δουλειά, η υγεία, το φως και το νερό.
Καλούμε κάθε έναν συμπολίτη μας,που δεν θέλει να είναι μόνος απέναντι στην βία της εξουσίας να έρθει κοντά μας, ώστε όλοι μαζί να προσπαθήσουμε να κάνουμε λιγότερο δύσκολη την καθημερινότητά μας.
Οι συναντήσεις μας θα γίνονται στο κατάστημα “Θέαλος“,στην είσοδο της Ερέτριας (από Χαλκίδα) κάθε Τετάρτη στις 7:00 το απόγευμα.
Σας περιμένουμε

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ακολουθήστε μας

Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου

Eretria Νεα απο τον Δημο Ερετριας

Αναζητηση

Συνολικες προβολες σελιδας

Ο Καιρoς στην Ερετρια

Από το Blogger.