Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2013

Παιχνίδι στο βουνό για τους Fetes Club 4×4.

fetes club

ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΙΧΝΗΛΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΠΛΟΗΓΗΣΗΣ

Η ιδέα να οργανώσουμε κάτι διαφορετικό από τις συνήθεις εκδρομές μας στο βουνό υπήρχε από το καλοκαίρι. Δεν είναι κάτι καινούργιο, σαν ιδέα απαιτεί όμως αρκετό κόπο και προετοιμασία για να περάσουμε καλά εμείς και οι φίλοι μας.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΔΕΝ ΕΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ – ΔΕΝ ΜΕΤΡΑΕΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ – ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΑΤΑΞΗ

ΣΚΟΠΟΣ: πρότασή μας είναι για ένα παιχνίδι που θα απαιτεί πλοήγηση, συνεργασία, ψάξιμο , κέφι με τετρακίνητα οχήματα οργανωμένα σε ομάδες

ΗΜΕΡ/ΝΙΑ: 8 Δεκεμβρίου 2013

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ: Όλοι είναι καλοδεχούμενοι, χωρίς καμία φυσικά επιβάρυνση.
ΤΟΠΟΣ: Η διαδρομή είναι περίπου 55 χλμ στη νότιο-κεντρική Εύβοια. Οι δρόμοι βατοί, κάθε τετρακίνητο μπορεί να ακολουθήσει, με τον απαραίτητο εξοπλισμό που έχουμε πάντα στις βόλτες μας στο βουνό. Επιπλέον λόγω απρόβλεπτων καιρικών συνθηκών λάστιχα 50-50 είναι προτεινόμενα.

ΚΑΝΟΝΕΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ:

Οι συμμετέχοντες πρέπει να σχηματίσουν ομάδες από 2 έως 5; αυτοκίνητα τις οποίες θα δηλώσουν στους οργανωτές.
Σε κάθε ομάδα θα δοθεί road book, για την διαδρομή, αλλά θα τους ζητηθούν επιπλέον δοκιμασίες ( να βρουν 8 νούμερα που αποτελούν τον αριθμό ενός τηλέφωνου από το οποίο θα λάβουν τις τελικές οδηγίες). Κάθε ομάδα πρέπει να έχει μαζί της μια πυξίδα και να μπορεί να ελέγχει τα χλμ που διανύει ( π.χ με terratrip η gps η καλά ρυθμισμένο οδομετρητή στο όχημα της ). Η πλοήγηση θα είναι αρκετά “σφικτή” για να υπάρχει ενδιαφέρον (αλλά δεν μετράει ο χρόνος). Ακολουθούμε πάντα τον ΚΟΚ. Χρήσιμη είναι και οποιαδήποτε μορφή επικοινωνίας ( πχ cb, vhf , pmr) μεταξύ των οχημάτων της ομάδας.
Εκκίνηση θα δοθεί στην περιοχή Μπούρτζι κοντά στη Χαλκίδα. Οι ομάδες θα πρέπει να βρίσκονται εκεί στις 9 πμ για ενημέρωση. Εκκίνηση στις 9.30 πμ για την πρώτη ομάδα και μετά ανά δεκάλεπτο για κάθε ομάδα. Η σειρά εκκίνησης των ομάδων θα ορισθεί με κλήρωση.
Αναμενόμενος χρόνος ολοκλήρωσης του παιχνιδιού 3-4 ώρες και κατάληξη σε περιοχή της Ερέτριας, όπου η λέσχη μας θα φροντίσει το ψήσιμο, για να προσφέρει ένα μεζεδάκι σε όσους αγωνιζόμενους τερματίσουν με επιτυχία στο παιχνίδι. Οι υπόλοιποι θα μας κοιτάνε που θα τρώμε και θα πίνουμε ( αστειευόμαστε φυσικά, όλοι είναι ευπρόσδεκτοι !!!! )
ΤΗΛ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ : 6984245600

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ακολουθήστε μας

Αναζητηση

Συνολικες προβολες σελιδας

Ο Καιρoς στην Ερετρια

Από το Blogger.