Δευτέρα 28 Ιουλίου 2014

Σε εξέλιξη αστυνομικές έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη δύο δραστών, για ληστεία σε κατάστημα super market , στην Ερέτρια Ευβοίας

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των Αστυνομικών Αρχών, για τον εντοπισμό και τη σύλληψη δύο (2) αγνώστων δραστών, οι οποίοι χθες (27-07-2014) το πρωί αφαίρεσαν, με την απειλή όπλων, χρηματικό ποσό από κατάστημα super market στην Ερέτρια Ευβοίας.
Ένοπλη ληστεία σε super market στην Ερέτρια

Ειδικότερα, χθες περίπου στις 08:20΄ το πρωί, οι δύο δράστες, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους με κράνη δικυκλιστή, προσέγγισαν το ανωτέρω super market και με την απειλή όπλων (περιστρόφων), εξανάγκασαν τον 41χρονο ημεδαπό διευθυντή του καταστήματος και δύο ημεδαπές υπαλλήλους, να τους ανοίξουν το χρηματοκιβώτιο και να τους παραδώσουν το χρηματικό ποσό των (1.500) περίπου ευρώ, που υπήρχε εντός αυτού.
Στη συνέχεια οι δράστες επιβιβάστηκαν σε δίκυκλη μοτοσικλέτα και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.
Άμεσα, στην ευρύτερη περιοχή, κινητοποιήθηκαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και συγκροτήθηκαν συνεργεία ελέγχων σε κομβικά σημεία και πιθανούς δρόμους διαφυγής.
Οι έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ακολουθήστε μας

Αναζητηση

Συνολικες προβολες σελιδας

Ο Καιρoς στην Ερετρια

Από το Blogger.