Παρασκευή 22 Αυγούστου 2014

Πωλείται ελληνικό νησί έναντι 15 εκατομμυρίων ευρώ! (φωτό)

nisi4
Αυτό είναι το εκθαμβωτικό ιδιωτικό- προς πώληση- νησί όπου μπορείτε να έχετε στη διάθεσή σας δύο παραλίες και τη δικιά σας εκκλησία.

Η Αγία Τριάδα βρίσκεται στον κόλπο της Εύβοιας στην Ερέτρια, κοντά στην ηπειρωτική Ελλάδα, διαθέτει το δικό της μπαρ, παιδική χαρά, 350 ελαιόδεντρα, οπωροφόρα δέντρα. Το έκτασης 13 στρεμμάτων νησί διαθέτει ακόμα και ένα παρατηρητήριο του 17ου αιώνα, μια κύρια κατοικία τεσσάρων δωματίων, αλλά και ένα σπίτι δύο δωματίων για το προσωπικό.
Επίσης διαθέτει μια μεγάλη ψησταριά που μπορεί να φιλοξενήσει 30 επισκέπτες, αλλά και ένα πλωτό σπίτι που χωράει έως και τρία μικρά ταχύπλοα.
nisi1
Ένας εκπρόσωπος της εταιρείας δήλωσε στη Daily Mail: «Φανταστείτε αυτή την όαση σαν να είναι το δικό σας μεσογειακό καταφύγιο. Αυτό το καταφύγιο είναι το απόλυτο μέρος για ήρεμες διακοπές σε μια την ειδυλλιακή τοποθεσία. Ένα νησί στο οποίο βασιλιάς θα είναι αυτός που θα το αγοράσει».
nisi2
Το νησί βρίσκεται απέχει μόλις μισή ώρα από την Αθήνα και είναι προσβάσιμο τόσο με πλοίο όσο και με ελικόπτερο. Σύμφωνα με την εφημερίδα, το νησάκι πωλείται έναντι 15 εκατομμυρίων ευρώ!
nisi3

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ακολουθήστε μας

Αναζητηση

Συνολικες προβολες σελιδας

Ο Καιρoς στην Ερετρια

Από το Blogger.