Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2014

Ερέτρια: Έκαναν σύσκεψη για τα αδέσποτα


Ευρεία σύσκεψη για τη διαχείριση των αδέσποτων πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Ερέτριας , με πρόσκληση της Δημάρχου κ. Αλημπατέ και του Προέδρου Δημοτικού Συμβουλίου κ. Μ. Γιακουβάκη.Συμμετείχαν οι προεδροι και τα μέλη των Τοπικών Συμβουλίων όλου του Δήμου, οι Αντιδήμαρχοι, οι Ειδικοί Σύμβουλοι της Δημάρχου, καθώς και ο κ. Βιορρές Μπάμπης, Πρόεδρος Φιλοζωικού Σωματείου Ερέτριας «Άργος».
Συζητήθηκε η αναγκαιότητα δημιουργίας άμεσα προσωρινού καταφυγίου για τη φιλοξενία τ ων αδέσποτων σκύλων, παράλληλα με τη δημιουργία κυνοκομείου, το οποίο δρομολογείται από τη Δημοτική Αρχή.
 
Η κ. Δήμαρχος ενημέρωσε για τις δράσεις, προτάσεις και πρωτοβουλίες που έχουν γίνει για τη χρηματοδότηση και τη χωροθέτηση της άμεσης, προσωρινής φύλαξης των ζώων.
 
Σχετικά με τη χωροθέτηση του καταφυγίου τέθηκαν διάφορες προτάσεις, στην αξιολόγηση των προτάσεων απέκλεισε τη δημιουργία του στη περιφερειακή ενότητα Αμαρύνθου, επιχειρηματολογώντας ότι η περιφερειακή ενότητας Αμαρύνθου έχει ήδη επιβαρυνθεί από επιλογές για τις οποίες ούτε η νυν Δημοτική Αρχή έχει ευθύνη, ούτε όμως οι συντοπίτες μας στην Αμάρυνθο και την ευρύτερη περιοχή.
Η διευρυμένη επιτροπή εντός τριών (3) ημερών θα καταθέσει τα πορίσματα για την επίλυση του σοβαρού προβλήματος των αδέσποτων.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ακολουθήστε μας

Αναζητηση

Συνολικες προβολες σελιδας

Ο Καιρoς στην Ερετρια

Από το Blogger.