Σάββατο 1 Νοεμβρίου 2014

Σερφάρετε στο δίκτυο και ανοίξτε τα πανιά σας με τον Ναυταθλητικό Ομιλο Ερέτριας

Ο Ναυταθλητικός Όμιλος Ερετρίας σας προσκαλεί να πάρετε μέρος στον Ιστιοπλοϊκό Αγώνα «Route du Rhum» την Κυριακή 2 Νοεμβρίου, απο τις 12:00 μέχρι τις 18:00, στο καφέ Ωκύαλος στην Ερέτρια.

Σερφάρετε στο δίκτυο και ανοίξτε τα πανιά σας με τον Ναυταθλητικό Ομιλο Ερετρίας

Ο Ν.Α.Ο.Ε. θα συμμετέχει με το ερετριανό ιστιοπλοϊκό για το «Live Skipper»
Το καφέ Ωκύαος θα φιλοξενήσει την επίσημη εκκίνηση την Κυριακή 2 Νοεμβρίου στις 13:00, θα συναγωνιστεί με πραγματικούς ιστιοπλόους και θα πλεύσει μαζί με χιλιάδες «εικονικούς καπετάνιους» (virtual skippers).
Πάρτε μέρος στη Route du Rhum!
Ελάτε και συμμετέχετε σε απευθείας σύνδεση στον εικονικό αγώνα χρησιμοποιώντας το notebook, laptop, tablet, android σας κτλ. και καταχωρηθείτε ως εικονικός skipper με το δικό σας σκάφος.
Ακολουθήστε το εικονικό ιστιοπλοϊκό «Ν.Α.Ο.Ε.» στην μεγάλων διαστάσεων οθόνη στον Ωκύαλο την Κυριακή.
Ο αγώνας Route du Rhum είναι υπερατλαντικός αγώνας που πραγματοποιείται κάθε τέσσερα χρόνια από το 1978, από το Saint-Malo της Γαλλίας στο Pointe-a-Pitre της Γουαδελούπης. Εχει τεράστια επιτυχία στα μέσα ενημέρωσης -10 εκατομμύρια οπαδοί στον τελευταίο αγώνα το 2010 μαζί με 2 εκατομμύρια επισκέπτες στις προβλήτες του Saint Malo και κοντά τους 2 εκατομμύρια θεατές στη ζωντανή εκκίνηση στην τηλεόραση.
Είναι ένας ανοιχτός αγώνας στον οποίο επαγγελματίες και ερασιτέχνες μπορούν να συμμετάσχουν, φέρνοντας κοντά καταμαράν και μονού κύτους σκαφη όλων των μεγεθών και κατηγοριών στον ίδιο αγώνα, προσφέροντας ένα εικονικό αγώνα για τους online skippers από όλο τον κόσμο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ακολουθήστε μας

Αναζητηση

Συνολικες προβολες σελιδας

Ο Καιρoς στην Ερετρια

Από το Blogger.