Πέμπτη 6 Νοεμβρίου 2014

Δημοτική Περιφρούρηση

Η δήμαρχος Ερέτριας κα.Αμφιτρίτη Αλημπατέ επισκέφτηκε για δεύτερη φορά το Υπουργείο Προστασίας του πολίτη (δημόσιας τάξης) την Τρίτη 4/11/2014.
Στα πλαίσια της πρωτοβουλίας του δήμου μας για τη σύσταση “Δημοτικής Περιφρούρησης” η δήμαρχος και ο συνεργάτης της κος. Σίμος Χριστόπουλος συναντήθηκαν μετά από προγραμματισμένο ραντεβού, με την ηγεσία του Κέντρου Μελετών Ασφάλειας (ΚΕ.ΜΕ.Α).

Ο πρόεδρος του ΚΕ.ΜΕ.Α.,  καθηγητής κ. Τσινισιζέλης Μιχαήλ και ο Δ/ντής, ταξίαρχος κ. Γκρίζης Βασίλης συζήτησαν εκτενώς με τη δήμαρχο για σημαντικά θέματα που άπτονται της ασφάλειας του δήμου και των δημοτών.
Η δήμαρχος δέχθηκε συγχαρητήρια για την καινοτόμο πρωτοβουλία της “Δημοτικής Περιφρούρησης” και η ηγεσία του ΚΕ.ΜΕ.Α διαβεβαίωσε ότι θα αναλάβει την εκπαίδευση και πιστοποίηση αυτών που θα επανδρώσουν τη “Δημοτική Περιφρούρηση”.
Όμως το πεδίο συνεργασίας είναι πολύ ευρύτερο και ήδη συμφωνήθηκαν και δρομολογήθηκαν συνέργειες του δήμου μας με το ΚΕ.ΜΕ.Α. Δέκα (10) περίπου δράσεις θα υλοποιηθούν με την συνεργασία των δύο πλευρών, όπως εκπαιδευτικές και ενημερωτικές ημερίδες για τους πολίτες, δημιουργία πλαισίου συνεργασίας με το ΚΕ.ΜΕ.Α ως τεχνικού συμβούλου, συνεργασία με τον περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, κ. Μπακογιάννη και πολλά άλλα.
Συζητήθηκαν, επιπλέον, θέματα οργάνωσης και εξοπλισμού της Δημοτικής Περιφρούρησης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ακολουθήστε μας

Αναζητηση

Συνολικες προβολες σελιδας

Ο Καιρoς στην Ερετρια

Από το Blogger.