Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2014

ΦΑΤΟΥΣΗΣ: Με τι κριτήρια έγινε η επιλογή των χώρων δημιουργίας των 4 υδατοδρομιων στην Εύβοια;


Στο θέμα της δημιουργίας υδατοδρομίου στην Εύβοια, αναφέρθηκε ο Δημοτικός σύμβουλος Δήμου Ερετρίας Ν.Φατούσης στη τελευταία συνεδρίαση για το 2014 του Δημοτικού Συμβουλίου Ερετριας .
Ο Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου τόνισε, ότι η Ερετρια είναι ο πιο ενδιαφέρον τόπος από αρχαιολογικής πλευράς, όχι μόνο στην Εύβοια αλλά σε όλη τη Στερεά Ελλάδα και κακώς δεν συμπεριελήφθει στο πρόγραμμα των υδατοδρομίων. Η δημιουργία υδατοδρομίου στην Ερέτρια θα αναπτύξει τουριστικά τη περιοχή και θα δώσει πνοή ανάπτυξης του Δήμου και γενικότερα της Εύβοιας.
   
Ο Ν. Φατούσης πρότεινε στη Δήμαρχο και έγινε δεκτό από το Δημοτικό συμβούλιο, να γίνει μία διαπαραταξιακή επιτροπή από Δημοτικούς Συμβούλους και με επικεφαλής τη Δήμαρχο, να επισκεφθεί τους προέδρους της ΟΛΝΕ και της εταιρίας που ανέλαβε τη μελέτη και το έργο των υδατοδρομίων, για να εκθέσει τους λόγους που πρέπει να συμπεριληφθει και η Ερετρια στα εν λόγω υδατοδρόμια της Εύβοιας.

Ο πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου δεσμεύτηκε οτι σύντομα θα πραγματοποιηθεί η ως άνω συνάντηση και αναμένουμε τις εξηγήσεις από το πρόεδρου του ΟΛΝΕ για τη μη δημιουργία υδατοδρομίων στο Δήμο Ερέτριας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ακολουθήστε μας

Αναζητηση

Συνολικες προβολες σελιδας

Ο Καιρoς στην Ερετρια

Από το Blogger.