Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2014

Μόνη στην κορυφή, σπουδαίο σαββατοκύριακο για τον Αθλητικό Σύλλογο Καλαθοσφαίρισης Ερέτριας


H αρχή έγινε το Σάββατο το μεσημέρι στο κλειστό γήπεδο του Σχηματαρίου όπου η ομάδα των παίδων αντιμετώπισε την ομώνυμη ομάδα του Ερμή.

Μόνη στην κορυφή, σπουδαίο σαββατοκύριακο για τον Αθλητικό Σύλλογο Καλαθοσφαίρισης Ερέτριας Παίζοντας κατά περιόδους εξαιρετικό μπάσκετ βρισκόμασταν μπροστά στο σκορ καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα και το παιχνίδι έληξε με διαφορά 14 πόντων (57-71).

Την Κυριακή το απόγευμα στο κλειστό γήπεδο της Αυλίδας έγινε το ντέρμπι κορυφής για τον 1ο όμιλο Β’ ΕΣΚΑΣΕ ανάμεσα στην αντρική ομάδα της Ερέτριας και της Α.Ε Έξω Παναγίτσας. Και οι 2 ομάδες ήταν αήττητες με 5-0 νίκες αλλά έπειτα από μία μεγάλη εμφάνιση, μόνη πρώτη στην κορυφή της βαθμολογίας της Β’ ΕΣΚΑΣΕ, βρίσκεται η Eretria B.C., θέτοντας τις βάσεις για τη μεγάλη άνοδο στην Α’ ΕΣΚΑΣΕ.

Το παιχνίδι ξεκίνησε αρκετά χλιαρά από πλευράς μας και στην επίθεση αλλά και στην άμυνα. Αφού βρεθήκαμε πίσω 10-18 στο πρώτο δεκάλεπτο ξεκίνησε η αντεπίθεση όπως και έγινε αφού έληξε το ημίχρονο βρίσκοντας μας μπροστά με έναν πόντο 34-33.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα έδειξε το αληθινό της πρόσωπο και με όπλο την σκληρή άμυνα αλλά και τον πλουραλισμό στην επίθεση με κύριους εκφραστές τον Τσιρόπουλο και Ευγενίου και άξιους συμπαραστάτες τον Ψαριανό, Μπέλλο, Κανάκη Α., Γιαπλέ, Κόντο, Κοκκάλα αποκτήσαμε μεγάλη και πολύτιμη διαφορά 19 πόντων την οποία κρατήσαμε μέχρι τέλους και το παιχνίδι έληξε 76-57.

Συγχαρητήρια στον προπονητή κ. Αναστασίου Δημήτρη, σε όλους τους παίκτες για τη σκληρή τους προσπάθεια, στα παιδιά της ομάδας που είναι τραυματίες και μας εμψύχωναν απ’ έξω, αλλά κυρίως στον κόσμο της Ερέτριας που έδωσε βροντερό παρών και μας ώθησε στη νίκη. Σας αφιερώνουμε τη νίκη αυτή και σας χρειαζόμαστε δίπλα μας σε κάθε ματς.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ακολουθήστε μας

Αναζητηση

Συνολικες προβολες σελιδας

Ο Καιρoς στην Ερετρια

Από το Blogger.