Κυριακή 2 Αυγούστου 2015

Ερέτρια: Θανατηφόρο τροχαίο με ένα νεκρό και τρεις τραυματίες!

Βάφτηκε ξανά με αίμα η άσφαλτος στην Ερέτρια: Ένας νεκρός και τρεις τραυματίες είναι ο απολογισμός του θανατηφόρου τροχαίου που σημειώθηκε σήμερα (02-08-2015) στις 13:00 το μεσημέρι, έξω από το Κάμπινγκ Milos
– Τραγικό θάνατο βρήκε ο 54χρονος Αλβανός, Μπάρα Αντώνη, κάτοικος Ερέτριας, ενώ στο Νοσοκομείο Χαλκίδας νοσηλεύονται σε σταθερή κατάσταση ο 50χρονος ποδηλάτης, Παύλος Κωνσταντινίδης, επίσης κάτοικος Ερέτριας και δύο ημεδαπές γυναίκες ηλικίας 55 & 47 ετών αντίστοιχα, οι οποίες διαμένουν μόνιμα στην Ελβετία…
Ήταν στις 13:00 το μεσημέρι στο 20ο χλμ. της Ε.Ο. Χαλκίδας – Λεπούρων, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 54χρονος Αλβανός, Μπάρα Αντώνη, συγκρούστηκε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, μετωπικά, με διερχόμενο ΙΧ στο οποίο επέβαιναν δύο ημεδαπές γυναίκες, που έκαναν διακοπές στην περιοχή.
Από την σφοδρή σύγκρουση ο 54χρονος τραυματίστηκε σοβαρά και λίγη ώρα αργότερα εξέπνευσε, ενώ στο θανατηφόρο τροχαίο εμπλέκεται και ο 50χρονος ποδηλάτης, Παύλος Κωνσταντιονίδης, ο οποίος παρασύρθηκε την ώρα περνούσε από το σημείο.
Οι τρεις τραυματίες μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Χαλκίδας όπου υποβλήθηκαν σε ενδελεχή ιατρικό έλεγχο και σύμφωνα με τους γιατρούς έχουν διαφύγει τον κίνδυνο.
Σύμφωνα με τις πρώτα στοιχεία που έχουν μαζέψει οι αστυνομικοί της Τροχαίας, φαίνεται ότι το ΙΧ του νεκρού οδηγού βρέθηκε στο αντίθετο ρεύμα και προκάλεσε τη μετωπική σύγκρουση. Τα αίτια του δυστυχήματος ερευνώνται από το Τμήμα Τροχαίας Χαλκίδας και από το Α.Τ. Ερέτριας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ακολουθήστε μας

Αναζητηση

Συνολικες προβολες σελιδας

Ο Καιρoς στην Ερετρια

Από το Blogger.