Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2014

Λειτουργία Γραφείου Επιχειρηματικότητας

Ο Δήμος Ερέτριας στα πλαίσια της υποστήριξής του προς τους δημότες για την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας και συμβάλλοντας στην προσπάθεια για την προώθηση και ενίσχυσή της, ενεργοποίησε το Γραφείο Επιχειρηματικότητας.
Ειδικότερα, κατά τη δύσκολη περίοδο της κρίσης και αβεβαιότητας που διανύει η χώρα μας τα τελευταία χρόνια, κρίνεται ότι η συμβολή του γραφείου θα είναι ωφέλιμη.
Ο σκοπός είναι να παρέχεται στις επιχειρήσεις η δυνατότητα πληροφόρησης για πηγές χρηματοδότησης μέσωπρογραμμάτων επιχειρηματικότητας, αλλά και να ενημερώνονται οι επιχειρηματίες για εκδηλωσεις και σεμινάρια που αφορούν την επιχειρηματικότητα.
Φυσικά πολύτιμη θα αποδειχθεί η αμφίδρομη πληροφόρηση με τους επιχειρηματίες ώστε να βοηθήσουν στον μελλοντικό προγραμματισμό του Γραφείου Επισχειρηματικότητας για την δημιουργία Μητρώου όλων των Επαγγελματιών του Δήμου Ερέτριας  έτσι ώστε να ενημερώνονται ηλεκτρονικά για τους διαγωνισμούς που προκηρύσσει ο Δήμος έχοντας έτσι τη δυνατότητα να συμμετέχουν σ΄αυτούς.
Το Γραφείο Επιχειρηματικότητας θα λειτουργεί δύο ημέρες την εβδομάδα, Δευτέρα και Τετάρτη από τις 10 το πρωϊ έως τις 12 το μεσημέρι και υπεύθυνος θα είναι ο ειδικός σύμβουλος της Δημάρχου κος Σίμος Χριστόπουλος.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ακολουθήστε μας

Αναζητηση

Συνολικες προβολες σελιδας

Ο Καιρoς στην Ερετρια

Από το Blogger.