Τετάρτη 1 Οκτωβρίου 2014

Συνάντηση της Δημάρχου Ερετρίας με το Υπουργό κ. Κικίλια

Προκαθορισμένη συνάντηση την Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου  2014 στο Υπουργείο  Δημόσιας Τάξης και προστασίας του Πολίτη είχε η Δήμαρχος  Ερέτριας  Αμφιτρίτη  Αλημπατέ με τον Υπουργό κ. Κικίλια.
Από την πλευρά της Δημάρχου τέθηκαν δύο θέματα άμεσου ενδιαφέροντος για τον Δήμο Ερέτριας.
  1. Άμεση ενίσχυση σε προσωπικό του Α. Τ. Ερέτριας αφού (5) αστυνομικοί βρίσκονται για μεγάλο χρονικό διάστημα σε απόσπαση με συνέπεια το μάχιμο δυναμικό του τμήματος δεν μπορεί να ανταποκριθεί στην αυξημένη εγκληματικότητα προληπτικά και κατασταλτικά.
  2. Εισηγήθηκε την έγκριση του Υπουργείου για δημιουργία «Δημοτικής περιφρούρησης» στον Δήμο Ερέτριας ώστε επικουρικά με το αστυνομικά τμήματα που υπάρχουν να παρέχει περισσότερη ασφάλεια και προστασία για την ζωή και περιουσία  των κατοίκων και των επισκεπτών.
Ο κ Δημόπουλος, Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου, δεσμεύτηκε για την ενίσχυση του Α. Τ. Ερέτριας άμεσα με δύο αστυνομικούς.
Όσο για την καινοτομία της Δημοτικής  Περιφρούρησης δήλωσε ότι είναι πρωτοπόρα δράση αφού πρώτος ο Δήμος Ερέτριας την εφαρμόζει και ότι θα βοηθήσει με κάθε τρόπο στην υλοποίηση της, ανταποκρινόμενος έτσι και θετικά στο Αίτημα της Δημάρχου για εκπαιδευτικά σεμινάρια στους ιδιωτικούς αστυνομικούς μέσω του κέντρου της Ελληνικής Αστυνομίας (ΚΕΜΕ).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ακολουθήστε μας

Αναζητηση

Συνολικες προβολες σελιδας

Ο Καιρoς στην Ερετρια

Από το Blogger.