Τετάρτη 1 Οκτωβρίου 2014

Συνάντηση της Δημάρχου Ερετρίας με Καταστηματάρχες από τον Χώρο Εστίασης και Αναψυχής

Στα πλαίσια των τακτικών συναντήσεων της Δημοτικής Αρχής με επαγγελματικές ομάδες και φορείς που υπάρχουν στον Δήμο Ερέτριας με σκοπό την καλύτερη συνεργασία μεταξύ τους, η Δήμαρχος κα Αμφιτρίτη Αλημπατέ είχε την πρώτη συνάντηση με τούς καταστηματάρχες από τον χώρο της εστίασης και αναψυχής που δραστηριοποιούνται στην πόλη της Ερέτριας, την Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2014 στο Δημαρχείο Ερέτριας.

Στο κάλεσμα της Δημάρχου ανταποκρίθηκε η πλειοψηφία των επαγγελματιών και στην συζήτηση που ακολούθησε αντηλλάγησαν απόψεις και προτάσεις για τα θέματα που απασχολούν τον χώρο, την επιχειρηματικότητα και επηρεάζουν γενικότερα την ζωή των κατοίκων της περιοχής.
Η κα Δήμαρχος επεσήμανε την αναγκαιότητα προβολής του πολιτισμού, των συγκριτικών πλεονεκτημάτων του τόπου μας, τις δράσεις για τα αδέσποτα, τη δημιουργία ΚΕΚ, την επικοινωνία που έχει αρχίσει με τα Κ.Α.Π.Η. και σχολεία Αττικής & Στερεάς Ελλάδας για διοργάνωση εκδρομών στο Δήμο μας κ.α.
Έγινε από μέρους της επίσημη ενημέρωση για το σοβαρό θέμα της παράλιας Ερέτριας (χερσαίας ζώνης) που χρόνια ταλανίζει την πόλη και ταλαιπωρεί καταστηματάρχες και εργαζόμενους στον κλάδο στερώντας έτσι από κατοίκους και επισκέπτες καλύτερες υπηρεσίες λόγω έλλειψης υποδομών στο βασικό αυτό κομμάτι της πόλης. Ενημέρωσε επίσης για τις ενέργειες που ήδη γίνονται για την μελέτη και υλοποίηση έργου ανάπλασης και νομιμοποίησης του χώρου από μηδενική βάση.
Κλείνοντας, ευχαρίστησε τούς παρισταμένους υποσχόμενη “ευήκοα ώτα” και κάθε δυνατή βοήθεια στην προσπάθεια τους για πρόοδο και ευημερία.
Τη Δευτέρα 6 Οκτωβρίου έχει προγραμματιστεί συνάντηση με τους επαγγελματίες του κλάδου της Δημοτικής Περιφέρειας Αμαρύνθου, στο Δημαρχείο Αμαρύνθου.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ακολουθήστε μας

Αναζητηση

Συνολικες προβολες σελιδας

Ο Καιρoς στην Ερετρια

Από το Blogger.